Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Έλτον Τζον

25.05.2012
Τρεχάματα για τον διάσημο τραγουδιστή που αναγκάστηκε να διακόψει την περιοδεία του λόγω ιατρικών προβλημάτων.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", ο σερ Έλτον Τζον (Elton John) εισήχθη εσπευσμένα στο Cedars-Sinai Medical Center του Λος Άντζελες την Τετάρτη το πρωί λόγω "αναπνευστικών προβλημάτων".

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ, ο 65χρονος σταρ ένιωσε πολύ αδύναμος και ύστερα από μια σειρά τεστ στα οποία υποβλήθηκε αναγκάστηκε να ματαιώσει τις τελευταίες τέσσερις συναυλίες της περιοδείας "Greatest Hits Tour" καθώς οι γιατροί τον συμβούλεψαν "να ξεκουραστεί ολοκληρωτικά, και να παίρνει τα φάρμακά του για να γλιτώσει την όποια επιδείνωση".

"Νιώθω πολύ παράξενα που δεν θα κάνω τις συναυλίες στο Colosseum και ανυπομονώ να επιστρέψω στις 11 Οκτωβρίου για τις επόμενες προγραμματισμένες συναυλίες εκεί", δήλωσε ο Έλτον ζητώντας ένα μεγάλο "συγνώμη" από τους θαυμαστές του που δεν θα είναι μαζί τους.

Στο πλευρό του Τζον, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο σύζυγός του, Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish).

Στο βίντεο που ακολουθεί ακούστε τον σερ Έλτον Τζον να τραγουδά μαζί με τη νονά του γιου του, Lady Gaga το τραγούδι "Hello Hello" από το σάουντρακ της ταινίας "Ο Ζουμπαίος και η Ιουλιέτα" του ΝτίσνεΪ.

Ζωή Κίττα