Τραβεστί ο Τζον Τραβόλτα;!

24.05.2012
Τελειωμό δεν έχει ο διασυρμός του διάσημου ηθοποιού με νέες αποκαλύψεις που τον θέλουν μέχρι να ντύνεται και γυναίκα...


Ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta) κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από διάφορους άντρες -κυρίως μασέρ στο επάγγελμα- που έχουν εμφανιστεί υποστηρίζοντας ότι ο σταρ τους την έπεσε κανονικότατα. Ένας μάλιστα αναφέρει ότι έγινε και... σεξ

Τώρα, και αφού το σκάνδαλο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις με τον εκπρόσωπο του Τραβόλτα να υποστηρίζει ότι όλα είναι ψέματα και τον ίδιο τον ηθοποιό να έχει εξαφανιστεί, έρχονται νέα απανωτά χτυπήματα για όλη την οικογένεια του 58χρονου ηθοποιού.

Στο εξώφυλλου του σημερινού "Νational Enquirer", ο Τζον Τραβόλτα ποζάρει ως τραβεστί και οι συντάκτες επιμένουν ότι οι φωτογραφίες είναι κανονικές και όχι κάποιου ρόλου.

Με έντονο μακιγιάζ, ξανθιά περούκα, σκουλαρίκια, κολιέ, ένα λευκό φόρεμα -ακόμη και σουτιέν- ο Τραβόλτα χαμογελά στον φακό, σαφώς πριν από αρκετά χρόνια.

Οι φωτογραφίες, όπως αναφέρεται στο άρθρο, τραβήχτηκαν το 1977 -μόνο έξι χρόνια, δηλαδή μετά τον γάμο του με την Κέλι Πρέστον (Kelly Preston)- σε ένα πάρτι. Που δεν ήταν μασκέ.

Μάλιστα το δημοσίευμα πάει και ένα βήμα πιο πέρα μεταφέροντας πληροφορίες πηγών, σύμφωνα με τις οποίες αυτή η αποκάλυψη αποτέλεσε το "κερασάκι στην τούρτα" για την "ταλαίπωρη σύζυγο" που δεν άντεξε άλλο, τα βρόντηξε και τον παράτησε τον... "περίεργο".

Λέγεται ότι η Πρέστον γνώριζε πολύ καλά τη διπλή ζωή του συζύγου της αλλά την ανεχόταν για χάρη της σαϊεντολογίας που τους "πάντρεψε κατά συνθήκη" μόνο και μόνο επειδή κρατιόταν κρυφή. Από τη στιγμή που αυτό δεν ισχύει -το αντίθετο μάλιστα- δεν έχει κανέναν λόγο να μένει μαζί του. Άσε που πρέπει να προστατέψει και τα δύο παιδιά της.

Και η ιστορία δεν τελειώνει εδώ καθώς, όπως αποκαλύπτει σήμερα η New York Daily News, ένα από τα φερόμενα ως "θύματα" αποκάλυψε ότι "άνθρωποι του Τραβόλτα τον προσέγγισαν προσφέροντάς του $125.000 για να κρατήσει το στόμα του κλειστό". Εκείνος όμως -προφανώς- δεν δέχτηκε.

Ζωή Κίττα