Ποια ελληνίδα καλλονή κινδύνεψε να πεθάνει;

18.05.2012
Η Ρόμη Βασιλειάδη που παίζει δίπλα στον τούρκο ηθοποιό Χαλίτ Εργέντς , γνωστό ως "Ονούρ", στη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» κινδύνεψε το κορίτσι πάρα πολύ και πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία.

Το κορίτσι έζησε έναν εφιάλτη περιγράφει τον εφιάλτη που ξεκίνησε με έναν πόνο στην κοιλιά: «όλα ξεκίνησαν όταν άρχισα να νιώθω ενοχλήσεις στην κοιλιά. Πονούσα καθημερινά τον τελευταίο μήνα, αλλά επειδή βρισκόμουν στην Κωνσταντινούπολη για δουλειά δεν έδωσα σημασία και συνέχιζα να πηγαίνω στα γυρίσματα και σε διάφορα ραντεβού που είχα», είπε η ηθοποιός.

Η Ρόμη πριν από 10 ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα και όπως φαίνεται δεν έδειξε να τους παίρνει σοβαρά αυτούς τους πόνους αφού όπως είπε: «συνέχιζα να πονάω. Ένα βράδυ ενώ ετοιμαζόμουν να βγω με έπιασε αφόρητος πόνος στην περιοχή της κοιλιάς και αιμορραγούσα. Μαζί μου ήταν ευτυχώς και ο φίλος μου. Αμέσως με πήγε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έπρεπε να μπω αμέσως στο χειρουργείο».

Μάλιστα δεν πρόλαβε να ενημερώσει τους γονείς της «Δεν μου έλεγαν τι είχα απλά έβλεπα τους γιατρούς να μαζεύονται γύρω μου και άρχισα να ανησυχώ. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μου είπαν πως είχα εσωτερική αιμορραγία και πως αν δεν έμπαινα αμέσως στο χειρουργείο το αίμα θα έφτανε μέχρι τους πνεύμονες. Οι γιατροί μου έδιναν λίγες ώρες ζωής. Έφτασα ένα βήμα πριν από τον θάνατο », είπε το κορίτσι.

Η κοιλιά της ηθοποιού είχε γεμίσει αίμα, εξαιτίας μιας κύστης που έσπασε και είπε «φοβήθηκα πολύ. Πριν μπω στο χειρουργείο έκλαιγα. Τέλος καλό, όλα καλά», όπως είπε στην Espresso και εμείς να ευχηθούμε περαστικά!

Ελένη Αναστασάκη