Μπουλέ: «Μου αρέσουν οι clean cut άντρες»

18.05.2012
H Nάντια Μπουλέ βρέθηκε στην παράδοση της Ολυμπιακής φλόγας που ήταν εκεί και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίος έφερε μαζί του και την βροχή και η Νάντια έκανε μια μεγάλη εξομολόγηση!

Ο Ντέιβιντ της αρέσει σαν άντρας αφού όπως είπε: "μου αρέσει γενικά που είναι αθλητής, έμενα γενικά μου αρέσουν οι clean cut προσωπικότητες, δεν μου αρέσουν τα κακά παιδιά και επειδή μου βγάζει κάτι καλό και κάτι φρέσκο και ελπίζω να είναι όντως έτσι, μ’αρέσει" είπε η Νάντια που όλα και όλα τον θέλει και clean και cut τον άντρα. Δηλαδή ο Ντέβιντ που έχει και τα τατού του δεν είναι και το τόσο clean , το χαλάει το κορίτσι αυτό άραγε; Θα τα έφτιαχνε άραγε με έναν άντρα που έχει τόσα πολλά τατουάζ; "Άλλο το αθλητικό και άλλο το clean cut" μου λέει η Νάντια και πάλι καλά που μου το εξήγησε τόσο καλά και το κατάλαβα. Και συνεχίζει μπας και καταλάβω κάτι:

"Τατουάζ εγώ πάνω μου δεν έχω, τα σώματα που είναι χτυπημένα από πάνω μέχρι κάτω με τατουάζ δεν είναι πολύ του γούστου μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις", μου λέει και μου ανοίγει τα μάτια αφού δεν αποκλείεται να την δω με κανέναν dirty cut κάποια στιγμή. Αυτό το clean cut μόνο να μου κάνει πιο λιανό παρακαλώ γιατί έτσι που την μιλάει το κορίτσι την αγγλική δεν την προλαβαίνω!

Ελένη Αναστασάκη