Η Αντέλ έμεινε στο... ράφι!

18.05.2012
Μπορεί να είναι η απόλυτη αγαπημένη της μουσικής σκηνής αυτή τη στιγμή και να σαρώνει όλα τα βραβεία, όμως η 23χρονη τραγουδίστρια φαίνεται ότι δεν είναι παντού "το 10 το καλό".


Τον Οκτώβριο που μας πέρασε η Αντέλ (Adele) είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο της "Vogue" αλλά, όπως αποκαλύπτει η αρχισυντάκτρια του περιοδικού, Αλεξάντρα Σούλμαν (Alexandra Shulman), οι πωλήσεις του εν λόγω τεύχους… πάτωσαν.

"Η δημοτικότητα που μπορεί να έχει μια τραγουδίστρια στον κόσμο της μουσικής δεν εξαργυρώνεται σε αυτόν της μόδας", υποστηρίζει η Σούλμαν, εξηγώντας εν μέρει το φαινόμενο της… πατάτας.

Όσο για το best seller όλων των εποχών; Σύμφωνα με την αρχισυντάκτρια της "Vogue" το τεύχος που πούλησε πολύ καλύτερα από όλα τα άλλα ήταν αυτό του Μιλένιουμ όπου δεν είχε κανέναν στο εξώφυλλο, παρά μόνο ένα υλικό που λειτουργούσε ως καθρέφτη έτσι ο καθένας έβλεπε τον εαυτό του κάτω από τον ιστορικό τίτλο του περιοδικού.

Και αν αναρωτιέται κανείς για τον πιο… ευσεβή πόθο ως προς τα εξώφυλλα του ιστορικού περιοδικού, η απάντηση της Αλεξάντρα Σούλμαν έρχεται χωρίς δεύτερη σκέψη: "Η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton)". Ε… Δεν την αδικείς κιόλας.

Ζωή Κίττα