"Ο Τζον Τραβόλτα φιλούσε υπέροχα"

17.05.2012
Νέα τροπή στο σκάνδαλο σχετικά με τη σεξουαλικότητα του διάσημου ηθοποιού με την εμφάνιση ενός ακόμη υποτιθέμενου εραστή του.


"Ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta) είναι πολύ έμπειρος και φιλάει τέλεια"! Τάδε έφη ένας άντρας αγνώστων λοιπόν στοιχείων, ο οποίος καταθέτει τη δική του μαρτυρία στην υπόθεση που άναψε φωτιά στα μπατζάκια του 58χρονου σταρ αμφισβητώντας ανοιχτά τον ανδρισμό του.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε όταν πριν από λίγο καιρό ένας μασέρ κατέθεσε μήνυση στον Τραβόλτα για σεξουαλική παρενόχληση διεκδικώντας $2 εκατομμύρια ως αποζημίωση. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ακόμη ένας που υποστήριζε το ίδιο και ενώ τους δύο άντρες εκπροσωπούσε ο ίδιος δικηγόρος ο οποίος διεμήνυε ότι υπήρχαν άλλοι 100 (!) "ομοιοπαθείς" έτοιμοι να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, ο πρώτος άγνωστος την "έκανε" και στράφηκε προς άλλον δικηγόρο.

Στη συνέχεια υπήρξε ένας τρίτος –με ονοματεπώνυμο- και σήμερα έχουμε ακόμη έναν –επίσης μασέρ, όπως και οι δύο πρώτοι- ο οποίος περιγράφει τη δική του "ονειρική εμπειρία στο κρεβάτι του Τζον".

Ο Λουίς Γκονζάλες (Luis Gonzalez) υποστηρίζει ότι το περιστατικό συνέβη το 1997 στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton στη Λαγκούνα Νιγκουέλ της Καλιφόρνια όπου εργαζόταν και ο Τραβόλτα ήταν φιλοξενούμενος.

"Φιλά υπέροχα. Το γνωρίζω γιατί έκανα σεξ μαζί του και μου άρεσε πολύ", παραδέχεται ο Γκονζάλες προσθέτοντας ότι ο σταρ έδειχνε πολύ έμπειρος στο γκέι σεξ.

Ο πρώην μασέρ περιγράφει πως μόλις έστησε το κρεβάτι του μασάζ στη σουίτα του Τραβόλτα, εκείνος γδύθηκε τελείως υποστηρίζοντας ότι λόγω της ζέστης δεν αντέχει το σεντόνι και αμέσως μόλις ξάπλωσε έδειξε τη… διέγερσή του.

"Γύρισε από την άλλη πλευρά και άρχισε να βαριαναστενάζει. Πήγαμε αμέσως στο κρεβάτι του και το… κάψαμε", θυμάται ο Γκονζάλες, ο οποίος είναι ο πρώτος από τα "θύματα" που μιλά για πραγματική σεξουαλική πράξη.

"Ο Τραβόλτα μπορεί να μην χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως γκέι, όμως το γεγονός παραμένει ότι του αρέσει να κάνει σεξ με άντρες και έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό", ολοκληρώνει ο Γκονζάλες, τονίζοντας ότι για καιρό μετά το περιστατικό, ο ίδιος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι είχε κάνει σεξ με τον Τραβόλτα…

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος είναι παντρεμένος εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια με την Κέλι Πρέστον (Kelly Preston) δεν έχει μιλήσει επίσημα γι' αυτό, ενώ ο δικηγόρος του έχει διαψεύσει όλους τους ισχυρισμούς.

Ζωή Κίττα