Κρίστεν Στιούαρτ: "Κάνω ό,τι μου γουστάρει"

15.05.2012
Μπορεί να είναι ήδη μία από τις πιο διάσημες σταρ του Χόλιγουντ, όμως η νεαρή ηθοποιός δεν αφήνει αυτή τη μικρή… "λεπτομέρεια" να της αλλάξει τη ζωή.


"Κάνω πάντα ό,τι γουστάρω", αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) η οποία έγινε διάσημη από τον ρόλο της Μπέλα Σουόν (Bella Swan) στις ταινίες "Twilight". Και δεν ντρέπεται ποτέ γι' αυτό.

"Δεν μπορεί να ντρέπεσαι για κάτι που κάνεις όταν το κάνεις με ειλικρίνεια. Και εγώ έτσι κινούμαι", εξήγησε στη συνέχεια η 22χρονη ηθοποιός συμπληρώνοντας ότι οι συμπρωταγωνιστές της στην ταινία "Η Χιονάτη και ο κυνηγός" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) έχουν πολλές αστείες σχετικές ιστορίες να αφηγηθούν.

Η Κρίστεν, μπορεί να παίρνει πολύ σοβαρά τη ζωή της, ωστόσο απολαμβάνει και τη "ζάλη" που της προσφέρει όλο αυτό που συμβαίνει γύρω της.

"Βιώνω έντονα τις προκλήσεις και τις απολαμβάνω παρά το ότι με… αποσυντονίζουν", ολοκλήρωσε η Στιούαρτ, η οποία δεν φοβάται να μην την "αποτρελάνει η φήμη" γιατί "τη βοηθά ο χαρακτήρας της".

Ζωή Κίττα