Λιζ Χάρλεϊ: επίθεση από την πρώην του καλού της

15.05.2012
Μερικά σύννεφα εμφανίστηκαν στον κατά τα άλλα "καταγάλανο ουρανό" κάτω από τον οποίο ετοιμάζει τον γάμο της η 46χρονη σταρ, όμως… θα τα διώξει και αυτά!


Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elisabeth Hurley) δηλώνει τρισευτυχισμένη δίπλα στον Σέιν Γουορν (Shane Warne) και οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν έχοντας στο πλευρό τους πάντα τον 10χρονο γιο της, Ντάμιαν (Damian) και τα τρία παιδιά του αυστραλού άσσου του κρίκετ, από τον πρώτο του γάμο.

Όμως, σύμφωνα σημερινά δημοσιεύματα θέλουν την πρώην κυρία Γουορν έξαλλη με τον ρόλο που θέλει σώνει και καλά να αναλάβει η Λιζ όσον αφορά στα παιδιά της και αποφάσισε να της στείλει… τελεσίγραφο.

"Σταμάτα να τα παίζεις μαμά στα παιδιά μου, γιατί αλλιώς…", φέρεται να μήνυσε στη Χάρλεϊ η Σιμόν Κάλαχαν (Simone Callahan) η οποία αντέδρασε έντονα σε πρόσφατη δήλωση της σταρ ότι η 14χρονη Μπρουκ (Brooke), ο 12χρονος Τζάκσον (Jackson) και η 10χρονη Σάμερ (Summer) τη φωνάζουν "μαμά Νο 2".

"Δεν μπορώ να ελέγξω τι λέει ο καθένας, όμως για μένα, η στάση αυτή φανερώνει ασέβεια, αν μη τι άλλο", δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κάλαχαν η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την συνάντηση που είχε με την αρραβωνιαστικιά του πρώην συζύγου της.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν σε μια εκδήλωση στο σχολείο της μικρότερης κόρης των Γουορν, και η όλη ατμόσφαιρα ήταν κάπως αμήχανη. Πέρασε όμως και το σίγουρο είναι πως η επόμενη θα είναι σαφώς καλύτερη. "Ο καιρός τα γιατρεύει όλα".

Ζωή Κίττα