Παρθένης-Θάνου: εισέβαλαν στο σπίτι τους χαράματα

11.05.2012
Τι ζόρι και αυτό να είσαι διάσημος! Η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης ενώ κοιμόντουσαν στο σπιτάκι τους τη Γλυφάδα, διαρρήκτες εισέβαλλαν το σπίτι τους και τους αναστάτωσαν όπως διαβάζω στην Espresso.

Στις 6 λοιπόν το πρωί ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει σαν τρελός και το ζεύγος πετάχτηκε , αφού άκουσε το συναγερμό από την αποθήκη του.

Οι δράστες όπως φαίνεται πως διάλεξαν την πολυκατοικία τους στη Γλυφάδα αφού όπως και να έχει σου λέει τα έχουν αυτοί τα λεφτά τους. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά ήταν «μπροστά» με τον συναγερμό στην αποθήκη του υπογείου και έτσι οι τρεις Γεωργιανοί δράστες πιάστηκαν στα πράσα.

Το ζεύγος αντέδρασε γρήγορα και άμεσα και μόλις αντιλήφθηκε πως κάποιος είχε εισβάλει στην αποθήκη, ειδοποίησαν την αστυνομία που μέσα σε μερικά λεπτά έφτασε στο σημείο και έπιασε τους δράστες!
Οι ένοικοι της πολυκατοικίας όμως, είπαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εισβάλει κάποιος στο κτήριο και δήλωσαν πως μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον πέντε κλοπές. "Πέντε φορές μας έχουν κλέψει. Ευτυχώς αυτήν τη φορά δεν πρόλαβαν να πάρουν κάτι, γιατί τους έπιασαν επ' αυτοφώρω", είπε ένοικος της πολυκατοικίας. Ενώ

το ζεύγος, δεν το συνέχισε "Αυτό που μπορώ να πω μόνο είναι πως όλα είναι καλά", είπε η Κατερίνα Θάνου. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!

Ελένη Αναστάσακη