Μενεγάκη: Συγκινημένη στην κηδεία του Καρρά

10.05.2012
Πλήθος κόσμου και καλλιτεχνών βρέθηκε την Τετάρτη στην κηδεία του Κώστα Καρρά. Ωστόσο, η παρουσία που ξεχώρισε ήταν αυτή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία φανερά συγκινημένη βρέθηκε στο Α νεκροταφείο για να πει το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της φίλο.

Εξάλλου, τους δύο τους έδινε μία δυνατή φιλία από την εποχή που συνεργάζονταν στο «Πάτερ Ημών», ενώ όπως η ίδια αποκάλυψε, ο Καρράς τη βοήθησε τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και σε προσωπικά θέματα.

Γι αυτό και δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι εκεί, στο τελευταίο του «ταξίδι». Έτσι, μετά το τέλος της εκπομπής της, άλλαξε ρούχα και πήγε στο νεκροταφείο, όπου κράτησε μία διακριτική στάση, αποφεύγοντας τις κάμερες και με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της Κώστα.

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι την πλησίασαν για δηλώσεις, εκείνη τους εξήγησε ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού δεν μπορούσε να πει κάτι για τον καλό της φίλο. «Σας παρακαλώ, με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση. Είναι δύσκολη αυτή η στιγμή. Μη μου το κάνετε αυτό. Με συγχωρείτε… Την αγάπη μου τη δείχνω με την παρουσία μου εδώ. Όχι με λόγια. Νιώθω πολύ άσχημα. Ντρέπομαι ειλικρινά!»δήλωσε με δάκρυα στα μάτια.

Ανάμεσα στα πολλά στεφάνια που απέστειλαν, ξεχώριζε κι αυτό της Ελένης. Στην κηδεία ήταν και πολλοί συνάδελφοι του Καρρά, όπως η Τζέσυ Παπουτσή, ο Ντίνος Καρύδης, η Τζένη Ζαχαροπούλου, η Άννα Φόνσου, αλλά κι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου. Εκεί, ήταν και η τηλεοπτική του «κόρη», στο «Πάτερ Ημών», Κορίνα.