Τι δώρο πήρε η Τόρι Σπέλινγκ για την έκτη επέτειο;

09.05.2012
Τρισευτυχισμένη η διάσημη ηθοποιός καμαρώνει για την επιλογή δώρου του συζύγου της και το μοιράζεται με τους φίλους της στο Facebook.


Τη Δευτέρα, η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) και ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) συμπλήρωσαν έξι χρόνια γάμου και η 38χρονη ηθοποιός που ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για τέταρτη φορά απόλαυσε ιδιαίτερα το δώρο του άντρα της.

"Το λατρεύω", έγραψε η Τόρι στη σελίδα της στο Twitter δίπλα στη φωτογραφία που ανέβασε με το δαχτυλίδι που της χάρισε ο Ντιν.

Πρόκειται για ένα σεβαλιέ ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση με έξι μεγάλα κοράλλια αντίκες –του 1950- δεμένα με χρυσό που φέρει την υπογραφή του κοσμηματοπώλη και φίλου του ζεύγους Νιλ Λέιν (Neil Lane), ο οποίος είχε σχεδιάσει και τις βέρες τους.

Η Σπέλινγκ, η οποία έγινε διάσημη μέσα από την τηλεοπτική σειρά του πατέρα της (!) "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στον αγαπημένο της επίσης μέσω Twitter.

"Είχα ζωή μέχρι τα 32 μου χρόνια, αλλά άρχισα να ζω αφού γνώρισα τον Ντιν. Στον έρωτα της ζωής μου, Ευτυχισμένη 6η επέτειο. Σ' αγαπώ για πάντα", έγραψε η Τόρι, η οποία δήλωσε ότι αν μπορούσε θα ήταν συνέχεια έγκυος, προσθέτοντας ότι και ο Ντιν την προτιμά έτσι. "Δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά μου", αποκάλυψε χαρκατηριστικά.

Ζωή Κίττα