Κι άλλος άντρας κατηγορεί τον Τραβόλτα για παρενόχληση

09.05.2012
Σκούρα τα πράγματα για τον κατά τα άλλα συμπαθή ηθοποιό ο οποίος αντιμετωπίζει και δεύτερη μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση. Από άντρα και πάλι…

Χθες έγινε γνωστό ότι ένας αγνώστων στοιχείων μασέρ κατέθεσε μήνυση ύψους $2 εκατομμυρίων εναντίον του Τζον Τραβόλτα (John Travolta) κατηγορώντας τον για "απρεπή προσέγγιση". Υποστηρίζει ότι του την… έπεσε κανονικότατα, δηλαδή.

Ο 58χρονος ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες και δια μέσω τους εκπροσώπου του υποστήριξε ότι η όλη ιστορία είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας και ότι με την κίνηση αυτή ο μασέρ έχει ως μοναδικό σκοπό τη δημοσιότητα. Τονίζεται δε, ότι ο Τραβόλτα δεν ήταν καν στο Λος Άντζελες εκείνη την ημέρα που υποτίθεται ότι συνέβη το περιστατικό.

Όμως, ο άγνωστος άντρας επανέρχεται δριμύτερος υποστηρίζοντας ότι μπορεί να αποδείξει 100% τα λεγόμενά του.

"Έχω αποδείξεις για αυτά που λέω", υποστηρίζει ο μασέρ τονίζοντας ότι εκπροσωπεί την εργαζόμενη τάξη και θα φτάσει στο τέλος της ιστορίας.

Ο μηνυτής, ο οποίος πέρασε ήδη έναν ανιχνευτή ψέματος για λογαριασμό του "Νational Enquirer", υποστηρίζει ότι ο Τραβόλτα ξεκίνησε την προσέγγιση "όμορφα και ευγενικά, αλλά όταν τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα ήθελε έγινε αγενής και βίαιος".

Η ιστορία, όμως, έχει και συνέχεια καθώς σήμερα, εμφανίστηκε ακόμη ένας μασέρ-θύμα των σεξουαλικών ορέξεων του Τζον Τραβόλτα.

Ο δεύτερος μηνυτής υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός του την έπεσε στις 28 Ιανουαρίου 2012 στην Τζόρτζια και μάλιστα ενώπιων και άλλων ανθρώπων. Και αυτός έχει αποδείξεις, λέει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο άντρες έχουν τον ίδιο δικηγόρο. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Κατά τα άλλα, ο Τραβόλτα είναι παντρεμένος για περισσότερα από 20 χρόνια με την ηθοποιό Κέλι Πρέστον (Kelly Preston) και έχουν μαζί δύο παιδιά: την 12χρονη Έλα Μπλου (Ella Blue) και τον 18 μηνών Μέντζαμιν (Benjamin). Ο μεγαλύτερος γιος τους, Τζετ (Jett) πέθανε το 2009.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα