H Ριάνα έκανε έξαλλη την αρχισυντάκτρια της Vogue!

09.05.2012
Θυμάστε το χαρακτήρα της Μέριλ Στριπ στο 'Ο Διάβολος φοράει Prada'... Αυτήν ακριβώς τη γυναίκα καταφερε να εξαγριώσει η 24χρονη τραγουδίστρια!

H Ριάνα (Rihanna) ήταν σύμφωνα με τις φήμες η τελευταία μεγάλη σταρ που έφτασε στο Met Gala της Νέας Υόρκης γιατί ...έφτιαχνε τα νύχια της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια άφησε την αρχισυντάκτρια της Vogue, Ανα Γουίντορ (Anna Wintour) να περιμένει 40 λεπτά τη Δευτέρα το βράδυ γιατί είχε... μανικιούρ. Η γνωστή αρχισυντάκτρια με την έντονη προσωπικότητα, είναι αυτή στην οποία βασίστηκε ο χαρακτήρας της Μέριλ Στριπ (Meryl Streep) στην ταινία 'Ο Διάβολος φοράει Prada".

Η Daily Mirror αναφέρει ότι η 24χρονη έκανε δύο ώρες για να φτιάξει τα νύχια της, και ενώ όλοι είχαν φτάσει, και μετά τις αφίξεις και των Μπιγιονσέ (Beyoncé), Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow), η Γουίντορ θεώρησε ότι όλοι ήταν εκεί και έδωσε σήμα για να 'κλείσει' η είσοδος με το κόκκινο χαλί και να ξεκινήσει το event.


“Η Ριάνα ήθελε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί σαν όλους, αλλά δυστυχώς η μανικιουρίστ της έκανε πολύ περισσότερη ώρα από το αναμενόμενο. Ο σωφέρ της αναγκάστηκε να κάνει το γύρο του τετραγώνουναρκετές φορές, γιατι όλο έκανε μικροαλλαγές της τελευταίας στιγμής, αλλά δεν ειδοποίησε κανείς τους διοργανωτές ότι θα καθυστερήσει. Έχασε τη σειρά της στο κόκκινο χαλί και έφερε και την Γουίντορ στα πρόθυρα κρίσης. Οι δυο τους είχαν μία έντονη κουβέντα αργότερα στη δεξίωση.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι “η Ριάνα δε θα προσκληθεί σε μελλοντικά events για αρκετό καιρό".

Ε.Σ.