Η Πίπα μεταναστεύει μετά το φιάσκο με τα όπλα

08.05.2012
Σκούρα τα πράγματα για τη μικρή αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ που, όπως όλα δείχνουν, μάλλον αναγκάζεται να επαναπατριστεί τώρα και από πίσω.


Ο καιρός έχει γυρίσματα και φαίνεται ότι η Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) "παίρνει το μάθημά της" με τον άσχημο τρόπο, αφού οι φήμες τη θέλουν έτοιμη να βγάζει εισιτήριο για τη Νέα Υόρκη. Αλλά χωρίς επιστροφή!

Η 28χρονη αδελφή της Κέιτ (Kate) το παράκανε τον τελευταίο καιρό και το πρόσφατο περιστατικό που τη βρήκε στους δρόμους του Παρισιού μέσα σε ένα κάμπριο ο οδηγός του οποίου διασκέδαζε απειλώντας τους παπαράτσι με ένα όπλο, μάλλον λειτούργησε ως "το κερασάκι στην τούρτα".

"Η Πίπα είναι πολύ απορροφημένη από το βιβλίο της με τίτλο ''Celebrate' που αναμένεται αυτό τον Οκτώβριο και αφού το Λονδίνο δεν τη… σηκώνει πια, σκέφτεται να μετακομίσει", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Grazia", συμπληρώνοντας ότι αφού η γαλλική πρωτεύουσα "κάηκε" ως επιλογή, η Νέα Υόρκη φαντάζει ως… μονόδρομος.

Ποιος ξέρει; Ίσως έτσι η Πίπα καταφέρει να βρει τον δρόμο της καθώς όλες οι πληροφορίες τη θέλουν πολύ μπερδεμένη, κυρίως γιατί τα ΜΜΕ την αντιμετωπίζουν ως "ημι-γαλαζοαίματη".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα