Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πιάστηκε... κορόιδο

02.04.2012
Μεγάλη… "ήττα" για τη διάσημη τραγουδίστρια που φαίνεται ότι δεν λογάριασε σωστά τα οικονομικά δεδομένα σε πρόσφατη επένδυση και την πάτησε σαν "χθεσινή".


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) πούλησε τη σπιταρόνα της στο Μπέβερλι Χιλς για $4,3 εκατομμύρια (€3,2 εκατομμύρια) τη στιγμή που την είχε αγοράσει $6,8 εκατομμύρια (€5 εκατομμύρια) πριν από πολλά χρόνια. Ε, δεν τη λές και "επιτυχία" τη συγκεκριμένη επένδυση...

Η αλήθεια είναι ότι η 30χρονη σταρ είχε χρόνια να ανοίξει -καν- το σπίτι αφού εκεί μέσα έζησε μερικές από τις πιο άσχημες περιόδους της ζωής της, τις οποίες ούτε θέλει να θυμάται.

Ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς (Jamie Spears), ο οποίος λειτουργεί και ως κηδεμόνας της κόρης του από το 2007, όταν εκείνη "κρίθηκε" ανίκανη να διαχειριστεί τα προσωπικά και επαγγελματικά της ζητήματα, ήξερε καλά ότι θα έχαναν ένα σωρό χρήματα από την πώληση, όμως προχώρησε σε αυτήν τελικά θεωρώντας σίγουρο ότι η αργοπορία θα σήμαινε μόνο κι άλλη χασούρα.

"Και η Μπρίτνεϊ και ο πατέρας της ήξεραν ότι θα έχαναν πολλά χρήματα αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση… Αν καθυστερούσαν, απλά θα έχαναν περισσότερα", μεταφέρουν πηγές του Radar Online.

Την ίδια στιγμή, και ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick), η Μπρίτνεϊ ζητά απεγνωσμένα να τερματιστεί η κηδεμονία της, αλλά δεν πείθει κανέναν ότι είναι έτοιμη να τα καταφέρει μόνη…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα