Η Άνιστον αποκαλύπτει τους έρωτές της

02.04.2012
Δεν της αρέσει να μιλά για τα προσωπικά της, αλλά να που ήρθε η στιγμή για τη διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιό να αποκαλύψει μία μεγάλη καψούρα της.


Μπορεί σήμερα να ζει ευτυχισμένη δίπλα στον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) τον οποίο, μάλιστα, λέγεται ότι πρόκειται να παντρευτεί σύντομα, όμως γυρίζοντας πίσω στον χρόνο, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) δεν μπορεί να ξεχάσει την τρέλα που είχε για τον Σάιμον Λε Μπον (Simon Le Bon), τον τραγουδιστή των Duran Duran.

"Όταν ήμουν 12 χρονών, ήμουν τρελή και παλαβή για τους Duran Duran και τον Σον Κάσιντι (Shaun Cassidy). Δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν με εκείνον… Τα μαλλιά του, το βλέμμα του που μου θύμιζε λυπημένο σκυλάκι, τα δοντάκια του…", αναπόλησε η 43χρονη σήμερα σταρ μιλώντας στη βρετανική έκδοση του περιοδικού "InStyle", όπου μίλησε και για τα αγαπημένα της τηλεοπτικά σόου.

"Το '60 λεπτά' είναι ένα από τα σόου που δεν πρέπει να χάσει κανείς και το αγαπούσα από μικρή ενώ πρόσφατα ανακάλυψα το 'The Biggest Loser' και το 'Hoarders'", αποκάλυψε η Τζεν, ενώ πληροφοριακά να πούμε ότι πρόκειται για δύο εκπομπές ριάλιτι της αμερικανικής τηλεόρασης.

Στη μεν πρώτη διάφοροι υπέρβαροι προσπαθούν να αδυνατίσουν ενώ η δεύτερη αφορά περιπτώσεις ανθρώπων που πάσχουν από το σύνδρομο "δεν πετάω τίποτα και στοιβάζω ό,τι βρω μπροστά μου", από το οποίο, παρεμπιπτόντως φαίνεται ότι πάσχει και η ίδια η σταρ.

"Οι φίλες μου διασκεδάζουν αφάνταστα όταν έρχονται για ένα κρασάκι στο σπίτι μου και καταλήγουν μέσα στην ντουλάπα μου να διαλέγουν ρούχα και ό,τι άλλο βρίσκουν, ακόμη με το ταμπελάκι", ομολόγησε η Άνιστον και… αμαρτία ουκ έχει!

Στο βίντεο που ακολουθεί, πάρτε μια γεύση από Duran Duran και την επιτυχία τους "Rio" του 1981.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα