Πόσα έβγαλε η Κιμ απ'τον γάμο των 72 ημερών;

30.03.2012
Αυτό το σίριαλ του χωρισμού, για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα (!) τραβά. Σήμερα έχουμε νέο επεισόδιο…


Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) παντρεύτηκε τον Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) τον περασμένο Αύγουστο και 72 μέρες αργότερα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω "αγεφύρωτων διαφορών".

Ο 27χρονος μπασκετμπολίστας θέλει ένα διαζύγιο σε απευθείας μετάδοση κατηγορώντας την πρώην του ότι τον εκμεταλλεύτηκε για να βγάλει λεφτά, ενώ εκείνη θέλει να τελειώσει το ζήτημα όσο πιο ιδιωτικά γίνεται.

Μετά τις φήμες ότι ο Χάμφρεϊς εκβιάζει την 31χρονη ριάλιτι σταρ για πολλά εκατομμύρια δολάρια, τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του δικτύου ΤΜΖ, ο Κρις έχει κάνει τις κατάλληλες νομικές κινήσεις απαιτώντας από την Κιμ να πει την αλήθεια και να αποκαλύψει το ακριβές ποσό που απέφερε ο τόσο βραχύς γάμος τους, ποσό που λέγεται ότι ξεπερνά τα $18 εκατομμύρια.

"Ο Κρις πιέζει την Κιμ να αποκαλύψει πόσα ακριβώς 'έβγαλε' ακόμη και από τα δώρα του γάμου που λέγεται ότι χάρισε, χωρίς όμως τη δική του σύμφωνη γνώμη", πράγμα που σύμφωνα με τους δικηγόρους του είναι παράνομο.

Από την πλευρά της η Καρντάσιαν δεν φαίνεται διατεθειμένη να παίξει το παιχνίδι αυτό, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν νόμιμα και ότι όλα θα λυθούν εντός του δικαστηρίου "κεκλεισμένων" όμως των θυρών.

Κατά τα άλλα, και ενώ η μία αδελφή της Κιμ –η Κόρτνεϊ (Kortney) περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, η άλλη –η Κλοέ (Klohe)- λέγεται ότι δεν απολαμβάνει πια το σεξ με τον άντρα της καθώς μέσα από την προσπάθεια να μείνει έγκυος, η όλη διαδικασία έχει μετατραπεί σε… αγγαρεία.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα