Και... άψογη μαγείρισσα η Βικτόρια Μπέκαμ

23.03.2012
Θα μας τρελάνει τελικά η Πος (Posh). Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει;


Τραγουδίστρια, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας, σύζυγος και μητέρα τεσσάρων παιδιών… Αυτά τα ξέραμε για τη Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham)!

Τώρα, όμως, μαθαίνουμε για το ταλέντο της στη μαγειρική. Και μάλιστα από την ίδια.

Όπως φαίνεται, η 37χρονη σταρ πέρασε το χθεσινό βράδυ στην κουζίνα μαγειρεύοντας και ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα θέλησε να μοιραστεί –τουλάχιστον την εικόνα- με τους φίλους της και φυσικά ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο Twitter της.

Οι γιοι της, Ρόμεο και Κρουζ γιόρταζαν στο σχολείο τους τη Μέρα Διεθνούς Φαγητού στο σχολείο τους και η μαμά Βικτόρια φρόντισε να τους προμηθεύσει με τις γεύσεις της μαμάς Βρετανίας (!) από τα χεράκια της.

"Μόλις τελείωσα το μαγείρεμα. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Βρετανίδα", έγραψε δίπλα στο φωτογραφία των στολισμένων με αγγλικές σημαίες δίσκων που πόσταρε στον λογαριασμό της η Πος, ενώ φαίνεται πως έχει κάνει σημαντικές προόδους στην κουζίνα.

Το 2008, η Βικτόρια είχε αποκαλύψει ότι το μόνο φαγητό που μπορούσε να μαγειρέψει ήταν… κιμάς, παρόλο που η ίδια είναι χορτοφάγος.

"Μαγείρευα κιμά κάθε μέρα όταν ήμασταν στην Ισπανία. Τα αγόρια και ο Ντέιβιντ (David) στην ουσία μόνο με αυτό το φαγητό ζούσαν", είχε αστειευτεί τότε η Βικτόρια φροντίζοντας όμως να ξεκαθαρίσει ότι ήξερε να φτιάχνει πουτίγκα και κεκάκια σε μορφή Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια γιατί τα αγαπούσαν πολύ τα παιδιά της. Εύγε…

Κατά τα άλλα το ζεύγος Μπέκαμ εθεάθη πρόσφατα να ποζάρει δημοσίως με τον Μαρκ Άντονι (Μarc Anthony) και τη νέα του αγαπημένη, κάνοντας προφανώς την JLo να σκάσει από τα νεύρα της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα