Θύμα αλευρώματος η Κιμ Καρντάσιαν

23.03.2012
Χθες το απόγευμα, η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έφτασε στο ξενοδοχείο London του δυτικού Χολιγουντ μαζί με τη μαμά της, για να παραβρεθεί σε εκδήλωση προώθησης του νέου της αρώματος "True Reflection".


Όμως, καθώς οι δύο γυναίκες πόζαραν με χαρά και χάρη στους φωτορεπόρτερ που τους περίμεναν στο κόκκινο χαλί, η Κιμ δέχτηκε επίθεση από μια γυναίκα που την έλουσε με… αλεύρι.

Δείτε το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι άντρες ασφάλειας κινήθηκαν αστραπιαία, έπιασαν την άγνωστη που φυσικά δεν πρόλαβε να πάει μακριά αλλά η Κιμ δεν της έκανε μήνυση και το θέμα έληξε με συνοπτικές διαδικασίες.

Τώρα, τι ήταν αυτό που ώθησε τη γυναίκα στη συγκεκριμένη πράξη δεν γνωρίζουμε, όμως θεωρείται πιθανό η επίθεση να αφορά στην αγάπη της Κιμ για τις… γούνες!

Όσο για την εκδήλωση, αυτή πραγματοποιήθηκε κανονικότατα αφού η 30χρονη ριάλιτι σταρ ξεσκονίστηκε και επέστρεψε χαμογελαστή στους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

"Αυτό ήταν προφανώς το πιο τρελό, αναπάντεχο και παράξενο πράγμα που συνέβη ποτέ στη ζωή μου", αποκάλυψε μιλώντας στο E! Online η Κιμ.

"Όπως είπα και στη μακιγιέζ μου, χρειαζόμουν λίγο περισσότερη… πούδρα", πρόσθεσε η Καρντάσιαν αποδεικνύοντας ότι έχει πολύ χιούμορ…

Κατά τα άλλα, η εντυπωσιακή Κιμ δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τα θέματα με το διαζύγιό της από τον Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphreys), ο οποίος δεν φαίνεται να έχει διάθεση να συμβιβαστεί. Αναμένεται σκληρός αγώνας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου