Νταγκ Πιτ &... Σια: οι διάσημοι & τα αδέλφια τους

01.03.2012
Μιλάμε για μερικούς από τους πιο γνωστούς ανθρώπους του πλανήτη και τα λιγότερο –έως καθόλου- γνωστά αδέλφια τους. Τι "εφιάλτης" και αυτός! Ή μήπως όχι;

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) έχει πολύ ισχυρούς δεσμούς με τα μέλη της οικογένειάς του και το έχει αποδείξει επανειλημμένα. Μέχρι και στην τελετή των βραβείων Όσκαρ έφερε τους γονείς του.

ρπάρχει όμως και ένας αδελφός, ο οποίος παρόλη την αγάπη που έχει στον 48χρονο σταρ έχει παραδεχτεί ότι τον ενοχλεί ελαφρώς που τον μπερδεύουν με εκείνον τόσο συχνά. Άλλο πάλι και τούτο.

Ο Νταγκ Πιτ (Doug Pitt) είναι ο μικρότερος αδελφός του Μπραντ και η ομοιότητα μεταξύ τους είναι εμφανής.

Φωτορεπόρτερ στο επάγγελμα, ο Νταγκ επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις φιλανθρωπίες. Ξεχωρίζει η ορειβασία που έκανε το 2010 στο Κιλιμάντζαρο καθώς και ο τίτλος του "Πρέσβη καλής θέλησης της Τανζανίας" που κέρδισε την ίδια χρονιά.

"Τον αγαπώ μέχρι θανάτου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για εκείνος, αλλά τα μάτια μου…γυαλίζουν όταν νιώθω ότι έρχεται σχετικό σχόλιο", παραδέχτηκε πρόσφατα ο Νταγκ αποκαλύπτοντας ότι τον μπερδεύουν με τον διάσημο αδελφό του "τρεις φορές την εβδομάδα εδώ και παραπάνω από 20 χρόνια". Μεγάλο το βάρος, τι να πει κανείς;

Βέβαια, φαίνεται ότι η μεγάλη ομοιότητα που διακρίνεται ανάμεσα στους αδελφούς Πιτ αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, αφού βλέπουμε ένα σωρό άλλα "σετάκια" διασήμων με τα άσημα αδέλφια τους που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Η Σάρον Στόουν (Sharon Stone) για παράδειγμα και η μικρότερη αδελφή της, Κέλι (Kelly), οι οποίες είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους και κάνουν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες έχουν ιδρύσει από κοινού έναν φιλανθρωπικό οργανισμό με τίτλο "Planet Hope", μέσω του οποίου παρέχεται δωρεάν ιατρική και οδοντιατική φροντίδα, συμβουλές και κάθε είδους υποστήριξη σε άστεγες γυναίκες και θύματα οικιακής βίας.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Σάρον παραδέχτηκε ότι ήταν η Κέλι που της έμαθε τα μυστικά του φλερτ.

"Η αδελφή μου, με πήγε σε ένα πολυκατάστημα και με έβαλε να κάνω εξάσκηση με τους πελάτες", είχε αποκαλύψει η διάσημη αδελφή τονίζοντας ταυτόχρονα ότι ενώ κανείς δεν δίνει σημασία στην ίδια, "όλοι φλερτάρουν με την Κέλι". Ό,τι πεις, Σάρον…

Άλλο ένα ανάλογο ντούο είναι η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts), η οποία ουδεμία σχέση έχει εμφανισιακά με την αδελφή της, Λίζα Ρόμπετς Γκίλαν (Lisa Roberts Gillan), επίσης ηθοποιό στο επάγγελμα –όπως εξάλλου και ο αδελφός τους, Έρικ Ρόμπερτς (Eric Roberts).

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είναι επίσης πολύ δεμένη με την αδελφή της, Λίντα (Lynda), η οποία είναι δημοσιογράφος και μάλιστα βραβευμένη με Έμι, ενώ η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) δηλώνει περήφανη για τον συγγραφέα και θεατρικό συγγραφέα αδελφό της, Πίπιν (Pippin).

Τέλος, επιστρέφοντας για λίγο στα "ζευγάρια" που μοιάζουν μεταξύ τους, βλέπουμε τη Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek) και τον μικρότερο αδελφό της Σέμι (Semi), ο οποίος τυγχάνει σχεδιαστής επίπλων.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα