Κάμερον Ντίαζ: Ο... τοκετός μου είχε μεγάλη πλάκα!

29.02.2012
Η εντυπωσιακή ηθοποιός έγινε μανούλα και το απόλαυσε δεόντως, όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη.

Η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) βίωσε μια συγκλονιστική στιγμή τοκετού για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία "What to Expect When You’re Expecting", όπου πρωταγωνιστεί πλάι στις Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), Ελίζαμπεθ Μπανκς (Elizabeth Banks), Μπρούκλιν Ντέκερ (Brooklyn Decker) και Άνα Κέντρικ (Anna Kendrick).

Και οι πέντε γυναίκες γεννούν στη συγκεκριμένη ταινία και όλες το απολαμβάνουν το ίδιο.

"Είχε πολύ γέλιο πραγματικά", ομολόγησε η Κάμερον Ντίαζ μιλώντας στο E! Online, ενώ ταυτόχρονα παραδέχτηκε ότι όσο και να το απόλαυσε αντιλαμβάνεται ότι η δική της εμπειρία δεν συγκρίνεται με την πραγματική "ούτε για πλάκα".

Στην προσωπική της ζωή, η 39χρονη σταρ λέγεται ότι έχει δεσμό με τον P. Diddy, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ακούσει το βιολογικό της ρολόι να χτυπά –σε αντίθεση με τη Μέγκαν Φοξ (Megan Fox), η οποία δηλώνει έτοιμη να γίνει μάνα.

Κατά τα άλλα, όσο διαρκούσαν τα γυρίσματα της ταινίας, οι φήμες ήθελαν την Κάμερον και την JLo "σκοτωμένες". Όμως, στην πρόσφατη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, οι δύο γυναίκες ανέβηκαν μαζί στη σκηνή, εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και δεν έδειξαν ούτε στιγμή ότι υπάρχει "θέμα" ανάμεσά τους.

Δείτε το αντίστοιχο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα