Έτοιμη να γίνει μάνα η... Μέγκαν Φοξ

29.02.2012
Μπορεί να μην της "φαίνεται" με την πρώτη ματιά, όμως η εντυπωσιακή ηθοποιός υποστηρίζει ότι τα μητρικά της αισθήματα είναι πολύ έντονα!

Μπορεί να ζήλεψε τις χαρές της συναδέλφου της, Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennnifer Garner) που μόλις καλωσόρισε το τρίτο της παιδάκι, η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox), μπορεί και όχι, όμως η αλήθεια είναι ότι εξομολογήθηκε τον κρυφό της πόθο για μητρότητα.

Η 25χρονη σταρ φωτογραφήθηκε για το αμερικανικό "Cosmopolitan" του Μαρτίου και αποκάλυψε ότι νιώθει έτοιμη να ξεκινήσει οικογένεια με τον σύζυγό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green), τον οποίο μάλιστα αποκαλεί "αδελφή-ψυχή" της.

"Θα ήθελα τουλάχιστον δύο παιδιά. Ίσως και τρία. Είχα πάντα έντονα μητρικά αισθήματα", αποκαλύπτει η Μέγκαν τονίζοντας ότι αντίθετα με την εικόνα που μπορεί να βγάζει προς τα έξω "δεν είναι καθόλου άγριο θηλυκό".

Όσο για το έτερό της ήμισυ; Η Φοξ έχει βρει στο πρόσωπο του πάλαι ποτέ πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής επιτυχίας "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" τον άντρα της ζωής της. Και μάλιστα από πολύ νωρίς, αφού τον γνώρισε στα 18 της χρόνια και μόλις στο πρώτο βλέμμα "είδε πεταλούδες".

"Νιώθω πραγματικά ότι είναι η αδελφή-ψυχή μου. Είχαμε εμπόδια, αλλά τα ξεπεράσαμε όλα", εξήγησε η Μέγκαν Φοξ η οποία ντύθηκε νυφούλα στη Χαβάη τον Ιούνιο του 2010.

Κατά τα άλλα και ενώ ακόμη τα σχέδια περί οικογένειας δεν έχουν τεθεί σε εφαρμογή από το ζεύγος, η Μέγκαν κάνει την "πρακτική" της με τον Κάσιους (Kassius), τον 8χρονο γιο του καλού της από παλιότερη σχέση του με την ηθοποιό Βανέσα Μάρσιλ (Vanessa Marcil).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα