Πώς η Ζέτα ξεμπρόστιασε τον Σάιμον

28.02.2012
Δεν πέρασε ένας μήνας που ο "πολλά βαρύς" κριτής του X Factor εθεάθη συντροφιά με ελληνίδα καλλονή και εκείνη τον… άδειασε.

Από όσο ξέραμε, ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) ήταν αρραβωνιασμένος με τη Μεζχάν Χουσέινι (Mezghan Hussainy), αλλά η αλήθεια είναι πως ενώ οι δυο τους θα έπρεπε να ετοιμάζουν τον γάμο τους, εκείνοι σταμάτησαν μέχρι και να εμφανίζονται μαζί δημόσια.

Και ενώ επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τον χωρισμό –ή μη- δεν υπήρξε, ο 52χρονος Κάουελ εθεάθη στις αρχές του χρόνου να απολαμβάνει μίνι κρουαζιέρα στα Σεντ Μπαρθς συντροφιά με ένα μάτσο γυναίκες, ανάμεσα στις οποίες και η δική μας Ζέτα Βομβογιάννη.

Ναι, ναι… την πρώην σύζυγο του διάσημο κοσμηματοπώλη Φρανσουά Γκραφ (Francois Graff), η οποία υπήρξε αγαπημένη του Πάρι Κασσιδόκωστα.

Όταν ρωτήθηκε από την Daily Mail, η Ζέτα ξεκαθάρισε ότι η ίδια και ο Κάουελ είναι απλά φίλοι, ενώ αποκάλυψε ότι η σχέση του Σάιμον και τη Μεζχάν ανήκει πια στο παρελθόν.

Μεζχάν ήταν πολύ χαριτωμένη, αλλά έπεσε… βαριά στον Σάιμον. Μόλις εκείνος ακούει τις λέξεις 'σταθερότητα' και 'μέλλον' αρρωσταίνει. Εκείνη άρχισε να ζητά πολλά και εκείνος δεν άντεξε", αποκάλυψε η Ζέτα εξηγώντας ότι ο Σάιμον χρειάζεται δίπλα του μια γυναίκα ανεξάρτητη επαγγελματικά και οικονομικά. Μήπως έχει καμία στα υπόψη;

Πάντως, με δεδομένο ότι ο ίδιος ο Κάουελ έχει παραδεχτεί επίσημα ότι απλά "είναι σε… διάλειμμα με τη Μεζχάν", φήμες τον θέλουν έξαλλο με τη Ζέτα, η οποία παρεμπιπτόντως μετά το χρυσό της διαζύγιο από τον Γκραφ "κοστολογείται" γύρω στα 10 εκατομμύρια βρετανικές λίρες! Θα το ξεπεράσει όμως, που θα πάει…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα