Η Άνιστον ορκίστηκε να παντρευτεί μέσα στο 2012

28.02.2012
Από τους Μπραντζελίνα (Brangelina) το περιμέναμε αλλά από αλλού φαίνεται ότι θα τα φάμε τα κουφέτα!

Μετά το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) το 2005, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) δεν υπήρξε και πολύ τυχερή στο θέμα του έρωτα. Μέχρι τώρα δηλαδή που φαίνεται ότι επιτέλους έχει βρει το "λιμάνι" της και ετοιμάζεται να "αράξει".

Η σχέση της 43χρονης ηθοποιού με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) μετρά κάτι παραπάνω από χρόνο και από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε οι δυο τους δεν εμφανίζονται ποτέ χωριστά.

Με αποκορύφωμα μάλιστα το πρώτο δημόσιο φιλί που μοιράστηκαν την περασμένη εβδομάδα όταν η Τζεν απέκτησε το δικό της αστέρι στη λεωφόρο της δόξας στο Χόλιγουντ.

Τώρα, τα πιο πρόσφατα νέα θέλουν την Άνιστον να έχει ξεκαθαρίσει σε φίλους ότι "θα έχει παντρευτεί μέχρι το τέλος του 2012. Αλλιώς..."

Σύμφωνα με πηγές της "Daily Mirror", το ζευγάρι έχει δεθεί περισσότερο από τι στιγμή που μπήκε στη ζωή τους, το… μωρό τους, ένα μπόξερ-πίτμπουλ κουτάβι που ακούει στο όνομα "Σόφι".

"Γελάμε συνεχώς. Περνάμε τέλεια και τώρα που έχουμε το μωρό μας τα πράγματα είναι σοβαρά", φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε φίλους η Τζένιφερ προσθέτοντας πως αν ο Τζάστιν δεν της κάνει πρόταση γάμου μέχρι το τέλος του χρόνου, τότε τέρμα η ιστορία. Ακούει ο Θερού;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα