Τρικαλιώτη: έγκυος & χωρίς δεκάρα

24.02.2012
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μπορεί να έχει χαθεί λιγάκι τελευταία είναι όμως για πολύ καλό σκοπό αφού το κορίτσι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μπορεί να έχει χαθεί λιγάκι τελευταία είναι όμως για πολύ καλό σκοπό αφού το κορίτσι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Made in star για όλη αυτή τη νέα φάση της ζωής της: "Είμαι έγκυος, αυτό μπορώ να σου πω. Είμαι ακόμα στην αρχή, πάω προς τον πέμπτο μήνα… Είμαι καλά και “χτυπάω ξύλα” και κάνω το σταυρό μου, προσπαθώ να είμαι ήρεμη. Δεν μου επιτρέπεται να είμαι στην τσίτα. Πρέπει να είμαι συνέχεια πολύ χαλαρή και ήρεμη και επίσης πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη σού παίρνει και όλη την ενέργεια. Έτσι νιώθω, σε εμένα έτσι λειτουργεί, με κατευνάζει", δήλωσε η εγκυμονούσα Πέγκυ.

Το θέμα όμως της κρίσης έχει επηρεάσει την Πέγκυ η οποία αν και έγκυος φάινεται ότι δεν έχει δεκάρα: "Έτσι κι αλλιώς αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου χρήματα γιατί είμαι άνεργη. Δεν δουλεύω και πάντα έκανα μια δουλειά που δεν είχα χρήματα στην τράπεζα, ήμουν “μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει”. Αυτό το διάστημα πραγματικά δεν έχω καθόλου χρήματα και είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου τα τελευταία είκοσι χρόνια, δεν ξέρω πώς είναι αυτό", λέει η ηθοποιός και πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Εδώ να μην έχεις δεκάρα και να είσαι μόνη και σου την δίνει στα νεύρα πόσο μάλλον να περιμένεις και παιδί. Άντε λοιπόν ας αρχίσει η αποταμίευση γιατί χανόμαστε και να δώσουμε και τίποτα στην Πέγκυ για το μωρό!

Ελένη Αναστασάκη