Και ο Τζέραλντ Μπάτλερ στην αποτοξίνωση

24.02.2012
Σε έναν από τους πιο «προσφιλείς» προορισμούς για τους απανταχού διάσημους βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες και ο κινηματογραφικός «Λεωνίδας»: στην κλινική Μπέτι Φορντ.

Όπως μεταδίδει σήμερα το TMZ, ο Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler) εισήχθη στη διάσημη κλινική αποτοξίνωσης καθώς στάθηκε αδύνατο να αντιμετωπίσει διαφορετικά την εξάρτηση που δημιούργησε σε «βαριά αναλγητικά φάρμακα».

Το όλο ζήτημα φαίνεται ότι έχει την αρχή του στο 2006 και στα γυρίσματα της ταινίας «300» (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί), όπου ο 42χρονος ηθοποιός τραυματίστηκε.

Από τότε, ο Μπάτλερ άρχισε να παίρνει διάφορα φάρμακα για τον πόσο, μόνο που ύστερα από έξι χρόνια (!) κατάλαβε ότι το πρόβλημά του είχε πάρει μια τελείως διαφορετική μορφή και αποφάσισε να το αντιμετωπίσει δραστικά.

Το «κερασάκι» στην τούρτα φαίνεται ότι αποτέλεσε ένα ατύχημα που είχε με το σερφ τον περασμένο Δεκέμβριο όπου ένιωσε πια ότι είχε χάσει κάθε έλεγχο.

Ο Μπάτλερ λέγεται ότι βρίσκεται στην κλινική εδώ και τρεις εβδομάδες ήδη και μάλιστα ότι είναι έτοιμος να βγει… σήμερα! Άντε λοιπόν, με το καλό και… σιδερένιος.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα