Ένοπλοι φρουροί στον τάφο της Γουίτνεϊ

24.02.2012
Ούτε στην τελευταία της κατοικία δεν λέει να βρει ησυχία η διάσημη τραγουδίστρια που έχασε τη ζωή της σε ηλικία 48 ετών στις 11 Φεβρουαρίου.

Το τελευταίο μακάβριο εξώφυλλο του “National Enquirer” άναψε φωτιές όχι μόνο με την έννοια των αντιδράσεων αλλά πυροδοτώντας και μια σειρά απρόσμενων άλλων εξελίξεων.

Στην τελευταία της φωτογραφία, η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) απεικονίζεται μέσα στο φέρετρό της φορώντας κοσμήματα αξίας £300.000 μαζί με τα οποία και ενταφιάστηκε.

Πολύ γρήγορα μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας προέκυψαν λόγοι που έκαναν την οικογένεια της Χιούστον να φοβάται την πιθανότητα κάποιοι να ανοίξουν τον τάφο και να βάλουν χέρι στα χρυσαφικά.

Γι’ αυτό τον λόγο, λοιπόν, από σήμερα ένας ένοπλος φρουρός βρίσκεται δίπλα στο μνήμα της Γουίτνεϊ όλο το 24ωρο.

«Το να ανοίξουν το φέρετρο θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο αλλά κυκλοφορούν τόσοι πολλοί ψυχωτικοί και ανισσόροποι εκεί έξω που όλα είναι πιθανά», μεταφέρουν πηγές της Daily Star ενώ τονίζουν ταυτόχρονα το ειρωνικό της ιστορίας που θέλει τη Γουίτνεϊ να χρειάζεται «Σωματοφύλακα» ακόμη και μετά τον θάνατό της.

Στο μεταξύ και ενώ η επίσημη έκθεση για τα αίτια του θανάτου ακόμη αναμένεται, τα νέα για την υγεία της κόρης της Γουίτνεϊ, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristin Brown) είναι ευτυχώς καλά.

Φαίνεται ότι τα προβλήματα εθισμού που αντιμετωπίζει η 18χρονη νεαρά δεν είναι αξεπέραστα. Μακάρι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα