Παυλίδου: «Θα έβλεπα Μενεγάκη και όχι τον άντρα μου»

24.02.2012
Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στην κάμερα της Πρωινής Μελέτης και μίλησε για πολλά πράγματα από εκείνα που μας απασχολούν συνέχει τελευταία του τύπου αν θα πάει και εκείνη στον καναπέ

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στην κάμερα της Πρωινής Μελέτης και μίλησε για πολλά πράγματα από εκείνα που μας απασχολούν συνέχει τελευταία του τύπου αν θα πάει και εκείνη στον καναπέ του Πρωινού Ant1 ή όχι. Το κορίτσι όμως είπε και άλλα πολλά που όταν τα άκουσε ο Φερεντίνος σίγουρα θα του σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο.

Στην ερώτηση αν πρέπει να φοβάται το Σισσάκι μη τύχον και πάει η σύζυγος Φερεντίνου Σοφία και στρογγυλοκάτσε στον καναπέ, η ίδια είπε ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Βέβαια δήλωσε κιόλας ότι: "αν θα έπρεπε να εξυπηρετήσουμε κάποιο σκοπό, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό. Τώρα δεν ξέρω, μπορεί να είναι και πανωλεθρία", είπε η Σοφία. Ε τι να σου πω και εγώ κουκλίτσα μου αν ήξερα θα είχα θησαυρίσει σαν μέντιουμ.

Άραγε η σύζυγος του Χρήστου βλέπει τον αντρούλη της; "Τους βλέπω σπάνια και λίγο. Χάρηκα που πήγε η Ελένη στο απογευματινό, γιατί ήμουν ικανή να βλέπω Ελένη και τον Χρήστο καθόλου", είπε το κορίτσι και πραγματικά με έστειλε! Αυτό θα πει στήριξη του συζύγου, σου λέει είναι μεγάλη φαν της Ελένης προφανώς της αρέσει πιο πολύ από τον άντρα της. Επίσης βλέπει και Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα κάποιες φορές: "όταν έχουν ενδιαφέρον οι καλεσμένοι"... Τι να πω εγώ αν ήμουν ο Φερεντίνος μια κατσάδα θα της την έριχνα!

Ελένη Αναστασάκη