Παντρεύεται ο Εζέλ;

22.02.2012
Όχι ότι είχαμε ελπίδες (προσγειωμένες να είμαστε), αλλά η είδηση που έρχεται από Τουρκία μεριά μας έκοψε τα πόδια. Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου, ο λατρεμένος μας «Εζέλ», ετοιμάζεται να ανέβει στα σκαλιά του τζαμιού.

Όχι ότι είχαμε ελπίδες (προσγειωμένες να είμαστε), αλλά η είδηση που έρχεται από Τουρκία μεριά μας έκοψε τα πόδια. Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου, ο λατρεμένος μας «Εζέλ», ετοιμάζεται να ανέβει στα σκαλιά του τζαμιού. Παντρεύεται με λίγα λόγια το αγόρι και η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στην γειτονική χώρα. Τώρα και στην Ελλάδα, αφού ο μελαχρινός ηθοποιός από το καλοκαίρι γνωρίζει τρελό σουξέ και στις Ελληνίδες.

Η γυναίκα που μίλησε με την τύχη της είναι Οζγκέ Ακμπουλούτ (τς, τς όνομα), είναι μοντέλο και με τον «Εζέλ» είναι ζευγάρι από πέρυσι την άνοιξη. Και γιατί τόση βιασύνη, θα αναρωτιέσαι εσύ. Έλα μου ντε. Πάντως, ο ηθοποιός με το νεαρό μοντέλο (σε αντίθεση με άλλες σχέσεις) τα κάνει όλα βιαστικά. Εξάλλου, από τις αρχές κιόλας της σχέσης τους ξεκίνησαν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Μέχρι και στον Γιώργο Νταλάρα πήγαν μαζί τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πάντως, οι ίδιοι τηρούν σιγή ιχθύος και αποφεύγουν να σχολιάσουν τα δημοσιεύματα.