Η Ντρου Μπάριμορ θα γίνει μανούλα

22.02.2012
Όλες οι χαρές μαζεμένες για την 36χρονη ηθοποιό που φαίνεται να κάνει τη μεγάλη στροφή στην προσωπική της ζωή… ολοκληρωμένη!

Έχοντας βιώσει μια πολύ σκληρή παιδική ηλικία –ως είθισται δυστυχώς για τα απανταχού παιδιά θαύματα- μια αντίστοιχη εφηβεία, και δύο αποτυχημένους γάμους, η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) φαίνεται ότι βρήκε το λιμάνι της στο πλευρό του Γουιλ Κόπελμαν (Will Kopelman).

Το ζευγάρι ανακοίνωσε επισήμως τον αρραβώνα τον Ιανουάριο και φήμες τους θέλουν ήδη να ετοιμάζουν πυρετωδώς τον γάμο τους.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, μάλιστα, ίσως θα πρέπει να βιαστούν και λίγο περισσότερο.

Όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο TMZ, η Ντρου εθεάθη να βγαίνει από το ιατρείο του γυναικολόγου της στο Μπέβερλι Χιλς κρατώντας κάτι που έμοιαζε με υπέρηχο, ενώ δίπλα της ο Γουιλ καμάρωνε περιχαρής.

Επίσημα, το νέο της εγκυμοσύνης δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε και διαψευσθεί ακόμη. Ωστόσο πηγές του δικτύου μεταφέρουν ότι η Μπάριμορ είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ τονίζοντας ότι «στην ουσία ζουν ήδη ως παντρεμένοι και η τελετή θα είναι σχεδόν τυπική». Ακόμη και έτσι, όμως, γάμος αναμένεται να γίνει και μάλιστα «μετά φανών και λαμπάδων».

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα