Σαρλίζ Θερόν: Ήμουν το ασχημόπαπο της τάξης

22.02.2012
Είναι μερικά πράγματα που πολύ απλά δεν μπορείς να τα δεχτείς, όπως για παράδειγμα ότι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο δεν ήταν πάντα έτσι…

Με αφορμή την τελευταία της ταινία που αφορά στα σχολικά χρόνια, η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) έχει γυρίσει πίσω τον χρόνο και θυμάται στοιχεία από το παρελθόν της που… ξαφνιάζουν!

Ενώ θα περίμενε κανείς ότι η ομορφιά της 36χρονης σταρ να ήταν «από κούνια», φαίνεται ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Αντίθετα μάλιστα. Ούτε πολύ όμορφη ήταν, ούτε δημοφιλής.

«Θυμάμαι ότι υπήρχε ένα πολύ δημοφιλές κορίτσι στο σχολείο μου και μου είχε γίνει έμμονη ιδέα. Σκεφτόμουν μάλιστα τόσο άσχημα πράγματα, για τα οποία σήμερα θα μπορούσα να μπω μέχρι και φυλακή γι’ αυτά», αποκάλυψε η Σαρλίζ μιλώντας στο περιοδικό «OK».

«Είχα τόσο μεγάλο κόλλημα που μια μέρα είχα πλαντάξει στο κλάμα γιατί δεν μπορούσα να καθίσω δίπλα της», ομολόγησε η Θερόν και παραδέχτηκε έτσι τη μεγάλη ανασφάλειά της, προς μεγάλη έκπληξη των απανταχού θαυμαστών της.

Η Σαρλίζ Θερόν επέστρεψε φέτος στον κινηματογράφο ύστερα από τρία χρόνια διάλλειμα με την ταινία «Young Adult». (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Όσο για το πού πέρασε τον καιρό που έμεινε μακριά από τις κάμερες;

«Στον καναπέ μου, τρώγοντας τσιπς. Άνεργη», απάντησε η Σαρλίζ και σχεδόν τη λυπηθήκαμε. Εξηγήθηκε όμως ευθύς αμέσως.

«Όχι, η αλήθεια είναι ότι πήγα στην Αυστραλία για τα το νέο φιλμ του Μαντ Μαξ και δούλευα στην εταιρεία παραγωγής μου, οπότε από πλευράς δημιουργικότητας δεν είχα στιγμή ηρεμίας… Ευτυχώς».

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα