Η Κοξ ψάχνει άντρα -για χάρη του πρώην

21.02.2012
Αν υπήρχε βραβείο του πιο πολιτισμένου χωρισμού, τότε σίγουρα η 47χρονη ηθοποιός και ο Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) το είχαν σίγουρα στο… τσεπάκι!

Η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) και ο 40χρονος συνάδελφός της χώρισαν τον Οκτώβριο του 2010 ύστερα από 11 χρόνια γάμου, όμως παραμένουν αγαπημένοι κυρίως χάρη της μοναχοκόρης τους, την 7χρονης Κόκο (Coco).

Όμως, φαίνεται ότι οι δεσμοί που δένουν τους δύο πρώην συζύγους είναι πολύ πιο δυνατοί από το συνηθισμένο και ξεπερνούν την έννοια του «τυπικού».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο Άντερσον Κούπερ (Anderson Cooper) η Κόρτνεϊ μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την πρόκληση του να «κάνεις το επόμενο βήμα μετά από μία σχέση».

Αντίθετα με τον Αρκέτ που έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή του παρουσιάζοντας τη νέα του αγαπημένη, δημοσιογράφο Κριστίνα ΜακΛάρτι (Christina McLarty), η Κοξ δεν φαίνεται να τα καταφέρνει το ίδιο καλά.

Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει να κάνει σεξ έναν χρόνο!

Όμως, η Κόρτνεϊ έχει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο θέμα «νέο αμόρε» και αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος φαίνεται να την ενθαρρύνει να προχωρήσει παρακάτω.

«Ο Ντέιβιντ είπε ‘Κόρτνεϊ πρέπει να αρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού’», αποκάλυψε η Κοξ, προσθέτοντας όμως πολύ συναισθηματικά ότι εκείνη είναι κάπως «σπιτόγατος» και δεν της αρέσει να βγαίνει έξω. Οπότε τα πράγματα για νέες γνωριμίες είναι κάπως πιο δύσκολα…

Μήπως όμως έχει ο Ντέιβιντ κανένα καλό παιδί στο μυαλό του για κανένα… προξενιό; Τι άλλο θα ακούσουμε πάλι; Σουηδία γίναμε!!!!

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι το πρώην ζευγάρι των ηθοποιών συμπρωταγωνίστησε στις τέσσερις ταινίες «Scream». Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε το τρέιλερ της ταινίας «Scream 4».

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα