Ο Σιν ζητά συγνώμη από τον Κούτσερ

21.02.2012
Αφού τον περιέλουσε καλά-καλά, επειδή του πήρε τη θέση στο σίριαλ "Two and a Half Men" (Δυο Άνδρες και Μισός) τώρα ο εκκεντρικός σταρ προσπαθεί να το μαζέψει στέλνοντας στον πρώην σύζυγο της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) μια επίσημη επιστολή συγνώμης.

Για να πιάσουμε την ιστορία από την αρχή, πρόσφατα, ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) είχε θάψει τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher), ο οποίος τον έχει αντικαταστήσει στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς, λέγοντας τόσο γι' αυτόν όσο και για το σενάριο ότι είναι... μαύρα χάλια.
Όμως, προφανώς ο 45χρονος ηθοποιός κατάλαβε -με κάποια καθυστέρηση είναι η αλήθεια- ότι η συγκεκριμένη χοντράδα θα του γυρίσει μπούμεραγνκ κι έτσι αποφάσισε να καταπιεί τον εγωισμό του και να στείλει ένα απολογητικό γράμμα στον ομότεχνο του, το οποίο δημοσιεύτηκε στο κοσμικό σάιτ TMZ:
"Αγαπητέ Άστον, ήταν λάθος μου. Ήμουν αγενής προς έναν άνθρωπο που βάζει τα δυνατά του. Ήμουν ταραγμένος και σε έριξα στην πυρά, αλλά επιμένω στο υπόλοιπο της δήλωσης μου. Εσύ ωστόσο, αξίζεις περισσότερα. Ασφάλεια στις περιπέτειες σου, καλέ μου κύριε. Τσ.Σ.",
Βέβαια, η απολογητική στάση του Σιν δεν έχει καμιά σχέση με το αρχικό ξέσπασμα του, το οποίο επίσης είχε δημοσιευτεί στο ίδιο σάιτ, μετά από τηλεφωνική συνέντευξη μαζί του.
Ο Σιν είχε απολυθεί από πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς πέρυσι, αφού τσακώθηκε με τον παραγωγό της, Τσακ Λορ (Chuck Lorre) και είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στα γυρίσματα με τις περιπέτειες στην προσωπική ζωή του.
Αντικαταστάτης του -ενσαρκώνοντας έναν διαφορετικό ρόλο- ήταν ο Κούτσερ, ο οποίος αρχικώς είχε δεχτεί θετική κριτική από τον Σιν. Όμως, νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο Σιν που όπως αποδείχτηκε το κρατούσε μανιάτικο, άλλαξε γνώμη και εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον του:
"Έχω βαρεθεί να υποκρίνομαι ότι δήθεν ο Άστον δεν είναι άθλιος. Έχω κουραστεί να λέω ψέματα... Έχω κουραστεί να υποκρίνομαι ότι το σίριαλ δεν είναι άθλιο", ήταν ακριβώς τα λόγια του.
Ο Σιν δικαιολογήθηκε για εκείνο το ξέσπασμα, ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή προσπαθούσε να κρατήσει τα προσχήματα σε σχέση με την αντικατάσταση του από τον Κούτσερ, αλλά αποκάλυψε την πραγματική του γνώμη όταν τα τηλεοπτικά στούντιο της Warner Bros. απείλησαν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του επειδή χρησιμοποιούσε μια φωτογραφία από τον ρόλο του στο "Two and a Half Men" για να προωθήσει τον ρόλο του στη νέα σειρά όπου πρωταγωνιστεί και έχει τίτλο "Anger Management".
"Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό... Απλά νιώθω άσχημα για εκείνον [τον Άστον]. Τον έχουν φορτώσει με πολύ κακούς διαλόγους", λέει τώρα ο ίδιος.