Η Αντέλ πρωταγωνίστρια σε σεξοταινία;!

21.02.2012
Μετά τις απανωτές επιτυχίες της το τελευταίο διάστημα, η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει μπει στο στόχαστρο και των δημοσιογράφων του κίτρινου τύπου...

Welcome to the jungle. Ύστερα απ' όλα αυτά τα ωραία που της συμβαίνουν όλο αυτό το διάστημα ήρθε η στιγμή για την Αντέλ (Adele) να μπει βαθιά στη ζούγκλα των κατακίτρινων tabloids που πέσανε να τη φάνε μπλέκοντας την σε πορνό καρέ. Συγκεκριμένα το γαλλικό κουτσομπολίστικο περιοδικό Public την έχει εξώφυλλο με headlines που λένε πως η σταρ των golden φωνητικών χορδών της Αγγλίας είναι πρωταγωνίστρια σ’ ένα sex tape και απειλούν να το δημοσιεύσουν ολόκληρο.

Φυσικά δεν έμειναν στο κείμενο αλλά έχουν δημοσιεύσει και φωτογραφίες-sceen shots με την Αντέλ (δες τις παρακάτω) σε διάφορες καυτές στιγμές από το υποτιθέμενο βίντεο οι οποίες λέγεται ότι ανήκουν στον paparazzo Ζαν Κλοντ Ελφασι (Jean Claude Elfassi). Οι δικηγόροι της τραγουδίστριας απάντησαν κατευθείαν πως δεν όλα είναι πλαστά αφού εκείνη δε συμεμτείχε ποτέ σε τέτοιο βίντεο, οι φωτογραφίες δείχνουν άλλο πρόσωπο και έχουν αρχίσει ήδη οι διαδικασίες των μηνύσεων. Και μάλλον δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσει βίντεο κλιπ στη Γαλλία όπως τότε με τον ξένο ύμνο των καψούρηδων "Someone like you".

Κ.Π