Μαζωνάκης: Η φωτογράφηση σε γκέι περιοδικό

21.02.2012
Είναι από τους πιο ανατρεπτικούς καλλιτέχνες σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο. Είναι πρωτοπόρος σε όσα κάνει και πολλές φορές προκαλεί, αλλά τον ίδιο δεν τον απασχολεί. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Είναι από τους πιο ανατρεπτικούς καλλιτέχνες σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο. Είναι πρωτοπόρος σε όσα κάνει και πολλές φορές προκαλεί, αλλά τον ίδιο δεν τον απασχολεί. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος γι ακόμη μία φορά κάνει την μεγάλη ανατροπή και φωτογραφίζεται για το gay περιοδικό Out.

Μεταξύ άλλων, ο Μαζωνάκης μίλησε για το πώς βλέπει ο ίδιος το ενδεχόμενο ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά. ”Δεν έχω θέση σ’ αυτό. Είναι λίγο περίεργο το θέμα κι επίσης επειδή δεν έχω δικά μου παιδιά είμαι επιφυλακτικός να απαντήσω. Δεν ξέρω από πρώτο χέρι αυτή την αίσθηση και από την άλλη δε θεωρώ προσωπικά για μένα ότι πρέπει να διατυπώνω εύκολα γνώμη για ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα”.

Αναφέρεται και στις πλαστικές κι αν θα έκανε στο μέλλον μία επέμβαση. «Αν νιώσω την ανάγκη θα έκανα πλαστική. Τι είναι στο κάτω κάτω η πλαστική επέμβαση; Κάτι που δε σου αρέσει και το αλλάζεις. Τόσο απλό, αν φυσικά δεν είναι επώδυνο” δήλωσε χαρακτηριστικά.