Γιατί μεταφέρουν ακόμη αγκαλιά τη Σούρι;

14.02.2012
Η μοναχοκόρη του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και της Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) έχει τη φήμη του πιο κακομαθημένου παιδιού στο Χόλιγουντ. Και μάλλον όχι άδικα!

Η Σούρι Κρουζ (Suri Cruise) σε δύο μήνες θα γίνει έξι χρονών αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τους διάσημους γονείς της που την κρατούν αγκαλιά κάθε φορά που εκείνη το ζητά.

Χθες το βράδυ η διάσημη οικογένεια εθεάθη να βγαίνει από το μοδάτο εστιατόριο του Μπέβερλι Χιλς "Bouchon Bakery".

Το παράξενο στην όλη εικόνα ήταν ότι ο 49χρονος σταρ των "Επικίνδυνων αποστολών" κρατούσε την κορούλα τη στην αγκαλιά και μάλιστα ελαφρά ξαπλωτή –σαν μωρό- τυλιγμένη σε μια κουβερτούλα.

Τα πόδια της μικρής δεν καλύπτονταν, αφήνοντας έτσι τα γοβάκια της να φανούν, τα οποία παρεμπιπτόντως ήταν στολισμένα με πολύχρωμες πέτρες.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Κρουζ και η 33χρονη σύζυγός του δεν χαλούν χατίρι στη μονάκριβή τους, ενώ τα πανάκριβα δώρα τους καθώς και οι στυλιστικές επιλογές της μαμάς Κέιτ έχουν σχολιαστεί επανειλημμένα. Και όχι με την καλή έννοια…

Στο μεταξύ, η πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ, Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) εξέφρασε σύντομα την κρυφή της επιθυμία να φέρει ξανά κοντά της τα δύο παιδιά που εκείνη και ο Κρουζ είχαν υιοθετήσει ως παντρεμένοι.

Μετά το διαζύγιο, ο 17χρονος Κόνορ (Connor) και η 19χρονη Ιζαμπέλα (Isabella) επέλεξαν να ζήσουν μαζί με τον πατέρα τους, γεγονός που ακόμη δεν έχει δεχτεί η Κίντμαν, η οποία έχει δύο κοριτσάκια με τον νυν σύζυγό της, τραγουδιστή της κάντρι, Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα