Ο Μπραντ καμαρώνει σαν χάνος για την Αντζελίνα

14.02.2012
Οι Μπραντζελίνα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, αλλά όπως φαίνεται και από τα πιο αγαπημένα…

Σπάνια βλέπεις πια τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) χωρίς την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) σε δημόσια εκδήλωση και κάθε φορά οι δυο τους δεν χορταίνουν να αστειεύονται, να αγκαλιάζονται και να μιλούν ο ένας για τον άλλον, ακόμη και στο κόκκινο χαλί.

Αυτή τη φορά, όμως, ο 48χρονος σταρ, ο οποίος φέτος είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "Moneyball", φαίνεται ότι το… παράκανε. Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί για του λόγου το αληθές.

Το διάσημο ζευγάρι παραβρέθηκε στην εκδήλωση "Cinema For Peace" που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ στο Βερολίνου, όπου μάλιστα η Αντζελίνα τιμήθηκε με το βραβείο "Ενάντια στον πόλεμο και τη γενοκτονία" για την ταινία της "In the land of blood and honey".

Όταν ακούστηκε το όνομά της, η 36χρονη ηθοποιός –τώρα και σκηνοθέτις- σήκωσε το χέρι της δηλώνοντας κάτι σαν "παρούσα" και ενώ όλος ο κόσμος τη χειροκροτούσε ο Μπραντ την κοιτούσε σαν εκστασιασμένος με τέτοιον έρωτα και θαυμασμό που έκανε όλες τις γυναίκες να "πρασινίσουν" από τη ζήλεια!

Στη συνέχεια, η Αντζελίνα ανέβηκε στη σκηνή έδωσε έναν σύντομο λόγο, χαιρέτησε και ξανακάθισε στο τραπέζι δίπλα στον αγαπημένο της που την παρακολουθούσε με το στόμα ανοιχτό (!)

Για την περίσταση, η εντυπωσιακή μητέρα έξι παιδιών επέλεξε ένα μάλλον συντηρητικό κασμιρένιο γκρι ανοιχτό φόρεμα σε πένσιλ γραμμή με την υπογραφή του διδύμου Ralph & Russo που θα ήταν πιο κατάλληλο για ένα επαγγελματικό ραντεβού σε κάποια πολυεθνική. Έστω…

Κατά τα άλλα η Αντζελίνα Τζολί πρόσφατα υπογράμμισε πόσο ευτυχισμένη νιώθει για την ενασχόλησή της με τους πρόσφυγες ως πρέσβειρα των Ενωμένων Εθνών, γιατί έτσι νιώθει και εκείνη ότι νιώθει ότι ζει καί εκείνη στον πραγματικό κόσμο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα