Ελεύθερη και με τη... βούλα η Κέιτι Πέρι!

09.02.2012
Έξι εβδομάδες μετά την πρώτη αίτηση διαζυγίου, η διάσημη τραγουδίστρια και ο Ράσελ Μπραντ (Russel Brand) χώρισαν πια και επίσημα.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) και ο 34χρονος ηθοποιός εμφανίστηκαν χθες ενώπιων του δικαστή Μαρκ Μάρμαρο (Marc Marmaro) και υπέγραψαν και οι τρεις τα απαραίτητα χαρτιά που σήμαναν την επίσημη λύση του γάμου τους, 14 μήνες μετά την μυστική τελετή στην Ινδία.

Οι υπογραφές έπεσαν αμέσως μετά την επιβεβαίωση από πλευράς της 24χρονης σταρ ότι οι δύο πρώην σύζυγοι συμφώνησαν ως προς τα περιουσιακά ζητήματα και το θέμα έληξε "αναίμακτα".

Όπως μεταδίδει το δίκτυο ΤΜΖ, το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, με αποτέλεσμα ο Ράσελ να δικαιούται σήμερα περίπου $20 εκατομμύρια από την περιουσία της Κέιτι.

Ωστόσο, πηγές του δικτύου μεταφέρουν με ασφάλεια ότι ο βρετανός κωμικός δήλωσε ότι αποποιείται του δικαιώματός του και "δεν θα πάρει ούτε 50 λεπτά από τα χρήμα της Πέρι". Έτσι, με τα τυπικά να έχουν λήξει, μένει μόνο να περάσουν έξι μήνες μέχρι να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνια.

Στο μεταξύ, η Κέιτι Πέρι, εμφανίστηκε στο φετινό Super Bowl μέσα στην τρελή χαρά, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τα μπλε (!) μαλλιά της.

Όσο για τα επαγγελματικά της; Οι φήμες τη θέλουν να ετοιμάζεται να καθίσει στην κριτική επιτροπή του αμερικανικού X Factor, που… "χήρεψε" ύστερα από τα σουτ που… έριξε ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) στη Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger) και την (Πόλα Αμπνούλ).

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε το τραγούδι "I kissed a girl", μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Κέιτι Πέρι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα