Συγκλονίζει το δράμα του Καρρά!

09.02.2012
Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο από την αποκάλυψη της είδησης ότι ο Κώστας Καρράς δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του με αντίπαλο τον καρκίνο. Αν και οι στενοί του φίλοι

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο από την αποκάλυψη της είδησης ότι ο Κώστας Καρράς δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του με αντίπαλο τον καρκίνο. Αν και οι στενοί του φίλοι και λίγοι καλοί συνάδελφοι του ηθοποιού γνώριζαν εδώ και καιρό το μεγάλο μυστικό του, που όμως το διαφύλαξαν όσο καλύτερα μπορούσαν.

Ο ίδιος, δηλώνει αποφασισμένος να βγει νικητής από τη μεγάλη μάχη που δίνει, ενώ μίλησε στην Espresso για τις δύσκολες ώρες που περνά: «Θα φανεί σε λίγες μέρες αν το έχω ξεπεράσει…» Ενώ όπως διαβάσαμε στο δημοσίευμα, ο αγαπημένος ηθοποιός με φωνή καταβεβλημένη και χωρίς διάθεση για πολλά λόγια, ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον.

Την άσχημη είδηση αποκάλυψε η γυναίκα του Αγγελική Μπαρούτσου. Πριν από ενάμιση μήνα επισκέφθηκε τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών «Διόνυσος» για να εισπράξει τα πνευματικά δικαιώματα του συζύγου της. Φανερά αναστατωμένη ενημέρωσε τους συναδέλφους του ότι ο άντρας της παλεύει με την ύπουλη ασθένεια. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είχε γίνει μετάσταση στα οστά.

Όλα ξεκίνησαν το 2006, όταν ο Καρράς έμαθε από τον γιατρό του ότι έχει προσβληθεί από καρκίνο στον προστάτη. Υποβλήθηκε σε θεραπεία, η οποία όμως δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ως άνθρωπος που ρουφούσε και την τελευταία σταγόνα της καθημερινότητας, το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, ενώ δεν μοιράστηκε με κανέναν το πρόβλημά του, ούτε ακόμα και με τους πολύ στενούς του φίλους. Ώσπου ήρθε η μετάσταση.

Τότε λύγισε, αλλά και πάλι δεν έδειξε τίποτα σε κανέναν. Κλείστηκε στο σπίτι του στο Καστρί και κρατήθηκε από την Αγγελικούλα και τον λατρεμένο του γιο τον Βασίλη, οι οποίοι ήταν πάντα εκεί στα δύσκολα, αλλά και πίσω από κάθε μεγάλη επιτυχία του. Η αγάπη τους λειτούργησε σαν βάλσαμο στην ψυχή του. Οι μόνοι έξοδοι του ηθοποιού τώρα πια είναι στο νοσοκομείο για να κάνει τη θεραπεία και καμιά φορά στους Αγίους Θεοδώρους στο εξοχικό του για να ατενίσει τη θάλασσα.

«Θα κλείσω το τηλέφωνο και θα το ξανανοίξω σε δέκα ημέρες» δήλωσε στην «Espresso» .

Πέρσι, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας ο Κώστας Καρράς ξαναβρέθηκε στο σανίδι, στη Β’ Σκηνή του θεάτρου «Ζίνα», επαναλαμβάνοντας μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του: «Το ημερολόγιο ενός τρελού» του Νικολάι Γκόγκολ, σε δική του σκηνοθεσία, και βέβαια το κοινό τον αποθέωσε.