Καινούριος έρωτας στη σόουμπιζ... τη νεότερη!

06.02.2012
Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, ο Ζακ Έφρον (Zac Efron) και η Λίλι Κόλινς (Lily Collins) είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό.

Τα νέα έρχονται από το Χόλιγουντ και αφορούν συγκεκριμένα τη νέα γενιά ηθοποιών με τον 24χρονο πρωταγωνιστή του "High School Musical" και τη "Χιονάτη" του αναμενόμενου "Mirror, Mirror" να έχουν "δέσει" για τα καλά.

Ο Ζακ Έφρον και η 22χρονη βρετανίδα ηθοποιός εθεάθησαν το Σάββατο το βράδυ στο εστιατόριο "STK" του Λος Άντζελες και αν κρίνει κανείς από την έκπληξη που έδειξαν αμφότεροι από την παρουσία παπαράτσι καθώς και από την προσπάθειά τους να τους αποφύγουν, μάλλον, όντως κάτι… τρέχει.

Ζακ στην κυριολεξία έτρεξε για να μπει μέσα στο SUV που τους περίμενε, αφήνοντας τη Λίλι αρκετά πίσω. Εκείνη έμεινε πιο ήρεμη και ακολούθησε χαλαρά", μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο X17 Online, υπογραμμίζοντας ότι πιθανόν να πρόσεχε να μην σκοντάψει με τα τακούνια της!

Ο Έφρον είχε επί χρόνια δεσμό με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "High School Musical", Βανέσα Χάτζενς (Vanessa Hudgens), ο οποίος έληξε το 2010, ενώ η Λίλι Κόλινς λέγεται ότι υπήρξε ζευγάρι με τον Τέιλορ Λότνερ (Taylor Lautner) του "Twilight".

Στο βίντεο που ακολουθεί πάρτε μία γεύση από την ταινία "Mirror Mirror", με την Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) στον ρόλο της κακιάς μάγισσας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα