Απίστευτο: Εφοπλιστής «χρυσοπλήρωνε» μοντέλο για να τον παντρευτεί!

06.02.2012
Έχουμε ακούσει για προτάσεις και προτάσεις γάμου, αλλά τούτη ξεπερνά κάθε φαντασία. Το μοντέλο, Βάσω Βιλέγκας (πρώην παίκτρια του Next Top Model) δέχθηκε πριν λίγο καιρό μία απίστευτη πρόταση γάμου από εφοπλιστή

Έχουμε ακούσει για προτάσεις και προτάσεις γάμου, αλλά τούτη ξεπερνά κάθε φαντασία. Το μοντέλο, Βάσω Βιλέγκας (πρώην παίκτρια του Next Top Model) δέχθηκε πριν λίγο καιρό μία απίστευτη πρόταση γάμου από εφοπλιστή, ο οποίος της πρότεινε 150 χιλιάδες δολάρια τον μήνα για να τον παντρευτεί!

Το μοντέλο Βιλέγκας, που λες, με καταγωγή από την Βενεζουέλα, ταξίδεψε πρόσφατα μέχρι την πατρίδα της για να φωτογραφηθεί για το περιοδικό «Playboy». Εκεί, την εντόπισε 40χρονος γόνος πλούσιας εφοπλιστικής οικογένειας της χώρας κι έπαθε πλάκα με τα κάλλη της.

Και της έκανε την παραπάνω αμίμητη επαγγελματική πρόταση γάμου. «Για δουλειά πήγα και με πρόταση γάμου κατέληξα», δηλώνει το 24χρονο μοντέλο στην «Real Life», η οποία στην αρχή δεν πίστευε όσα άκουγε. Έχεις περιέργεια τι απάντησε το μοντέλο κι αν φορέσει... νυφικό; «Το θεώρησα πληρωμένη υπηρεσία και θα ήταν ανήθικο για μένα και την οικογένειά μου».

Την «έφαγε» την χυλόπιτα ο τολμηρός εφοπλιστής....