Ξανά στο κρατητήριο ο Γαβαλάς!

27.01.2012
Αχ της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες χρυσή μου! Ο Λάκης ξαναχτυπά και αυτή τη φορά ταιριάζει πιο πολύ

Αχ της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες χρυσή μου! Ο Λάκης ξαναχτυπά και αυτή τη φορά ταιριάζει πιο πολύ η λαϊκή ρήση: «φάε λάδι και έλα βράδυ», αφού ο Λάκης πέρασε ένα εφιαλτικό όπως το περιέγραψε βράδυ!

Το μεσημέρι της Πέμπτης λοιπόν ο Λάκης κρατήθηκε από την αστυνομία με σκοπό να θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για αντιμετωπίσει επιτέλους αυτά τα έρημα τα χρέη προς το δημόσιο! Δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ύψος του ποσού που οφείλει ο 60χρονος πλέον LAK ανέρχεται στα 7.597.233,96 ευρώ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έπρεπε να περάσει τη νύχτα με πολλούς κρατούμενους μετά τη νέα του σύλληψη για τα γνωστά χρέη στο δημόσιο!

Έτσι ο Λάκης αναμένει τη σειρά του ήμερα στο δικαστήριο σήμερα, αλλά χθες ήταν μια δύσκολη νύχτα για τον επιχειρηματία. Γιατί μπορεί ναι μεν το αδίκημα να είναι οικονομικό όμως έπρεπε να περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο και όχι στον όροφο της δίωξης οικονομικού εγκλήματος. Παρά τις προσπάθειες του Λάκη και τα παρακάλια όπως φαίνεται δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να οδηγηθεί παρέα με τους υπόλοιπους κρατούμενους. Άντε και να δούμε τι τέλος θα έχει αυτή η ιστορία.

Ελένη Αναστασάκη