Ελένη: Ανεπιθύμητος επισκέπτης στο σπίτι της

24.01.2012
Τελικά, τα σαββατοκύριακα για την Ελένη Μενεγάκη αποδεικνύονται... εφιαλτικά. Όλο και κάποια περιπέτεια ή λαχτάρα θα ζήσει η παρουσιάστρια τις δύο αυτές μέρες που έχει στη διάθεση της για να ξεκουραστεί

Τελικά, τα σαββατοκύριακα για την Ελένη Μενεγάκη αποδεικνύονται... εφιαλτικά. Όλο και κάποια περιπέτεια ή λαχτάρα θα ζήσει η παρουσιάστρια τις δύο αυτές μέρες που έχει στη διάθεση της για να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει με τον Ματέο, να παίξει με τα παιδιά της. Γατί βλέπεις, το ένα σαββατοκύριακο θα κλαίει με μαύρο δάκρυ, το άλλο λαχταράει στην Άνδρο και τούτο, είχε έναν... απρόσκλητο επισκέπτη στο σπίτι της!

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της, το περασμένο σαββατοκύριακο «τσάκωσε» ένα ποντικάκι να σουλατσάρει στη μάντρα του σπιτιού της. Θα μου πεις τώρα εσύ, πού είναι το περίεργο. Για εμάς πουθενά. Για το Λενιώ, όμως, δεν υπάρχει μεγαλύτερη φρίκη. Σοκ σου λέει έπαθε και ανατριχίλα στην ιδέα και μόνο ότι αυτό το μικρό ποντικάκι μπορεί να έχει οικογένεια, που μετακόμισε στην έπαυλη της. Τι να πεις.... Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.