Η Αντζελίνα σνομπάρει το κορίτσι του Κλούνεϊ

24.01.2012
Η διάσημη πολύτεκνη μαμά έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι δεν τα πάει και τόσο καλά με τις γυναίκες… Εντάξει, αλλά δεν υπάρχει κανένα όριο; Καμία εξαίρεση στον κανόνα;

Το ότι ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) είναι φιλαράκια είναι γνωστό, αλλά πρόσφατες φήμες θέλουν τα κορίτσια τους να μην τα πηγαίνουν το ίδιο καλά.

Σύμφωνα με πηγές του "Us Weekly" ο Κλούνεϊ και η αγαπημένη του Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) ταξίδεψαν πρόσφατα με το τζετ των Μπραντζελίνα από το Λος Άντζελες μέχρι το Παλμ Σπρινγκς για το Διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ που διεξαγόταν εκεί στις αρχές του μήνα.

Φαίνεται λοιπόν, ότι η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δεν το χάρηκε και πολύ το γεγονός και το πρόβλημά της δεν ήταν ο Τζορτζ.

"Η Αντζελίνα έκανε σαν να μην ήταν η Στέισι καν στο αεροπλάνο. Την αγνοούσε επιδεικτικά από τη στιγμή της απογείωσης και μέχρι να προσγειωθούν όχι μόνο δεν της απεύθυνε τον λόγο, αλλά ούτε καν την κοίταξε", μεταφέρουν οι πηγές υπογραμμίζοντας ότι η Άντζι "δεν μπορεί να την καταπιεί με τίποτα την πρώην παλαίστρια".

Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν θα εκπλαγούν από τα νέα καθώς η Τζολί δεν είναι ακριβώς ο τύπος της γυναίκας που τα πάει καλά με τις γυναίκες. Έχει όμως και το "γνώθι σαυτόν"….

Επανειλημμένα η Αντζελίνα έχει παραδεχτεί ότι δεν έχει φίλες. "Απλά μένω πολύ στο σπίτι και όταν θέλω να μιλήσω με κάποιον… έχω τον Μπραντ", είχε ομολογήσει η Τζολί η οποία φαίνεται ότι για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνει τη φήμη της ως πολύ "ιδιαίτερος άνθρωπος".

Όσο για τη Στέισι; Ε, θα τα καταφέρει να το ξεπεράσει. Θα βοηθήσει λίγο και ο καλός της και όλα θα κυλίσουν φυσιολογικά…