Μπουρδούμης ο ατρόμητος: έχει παίξει ξύλο για γυναίκα!

20.01.2012
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, είναι όλο εκπλήξεις! Σήμερα λοιπόν βρέθηκε καλεσμένος του "Πρωινό mou" και μίλησε για πολλά

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, είναι όλο εκπλήξεις! Σήμερα λοιπόν βρέθηκε καλεσμένος του "Πρωινό mou" και μίλησε για πολλά πράγματα όπως π.χ. για τις γυναίκες και για το πόσο άντρας είναι και πόσο καλά περνάει με την μοναξιά του αυτό το διάστημα!
"Είμαι μόνος μου εδώ και ένα περίπου χρόνο. Δε ζω την τρέλα του έρωτα", είπε ο ηθοποιός ο οποίος δηλώνει αφοσιωμένος με την δουλειά του! Και αν νόμιζες ότι ο Αλέξανδρος είναι τα καλό παιδί σε πληροφορώ ότι έχει παίξει ξύλο για μια γυναίκα όπως δήλωσε: "Έχω παίξει ξύλο για μια γυναίκα. Ήμουν βέβαια πιο μικρός, που ήμουν και πιο τσιτωμένος, τώρα έχω ηρεμήσει. Είχε γίνει μια παρεξήγηση, μια διαμάχη για τα μάτια της φίλης μου κι έπεσαν μερικές ψιλές.

Άμα δεν τα ζήσεις αυτά έντονα, τι να ζήσεις;", είπε ο ηθοποιός, οποίος μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο έχει μάθει τα μυστικά για να πλησιάσει μια γυναίκα: "Αν έχεις το μπλα μπλα, αν έχεις χιούμορ και καταφέρεις να κάνεις μια γυναίκα να γελάσει, έχεις κάνει το πρώτο βήμα", λέει ο Μπουρδούμης και κάτι παραπάνω θα ξέρει!

Ελένη Αναστασάκη