Τζόνι Ντεπ: Η διασημότητα είναι παράξενη

03.01.2012
Τη ζωή του πριν γίνει διάσημος θυμήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη ο 48χρονος ηθοποιός και αποκάλυψε πόσο δύσκολη ήταν η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα.


Τη ζωή του πριν γίνει διάσημος θυμήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη ο 48χρονος ηθοποιός και αποκάλυψε πόσο δύσκολη ήταν η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα.

"Όταν αναγνωρίζεις ότι αποχωρίζεσαι την ανωνυμία σου μια για πάντα, νιώθεις πολύ παράξενα. Ειδικά αν είσαι κάποιος που δούλευε σε βενζινάδικο και οικοδομή", ομολόγησε ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) τονίζοντας ότι αυτό που τον δυσκόλεψε πιο πολύ να δεχτεί ήταν το γεγονός ότι δεν θα είχε πια τη δυνατότητα να κινείται ελεύθερα πουθενά στον κόσμο.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι στην προσωπική του ζωή, ο Ντεπ έχει καταφέρει να διατηρήσει την… απόστασή του κρατώντας την επί 14 χρόνια σχέση του με τη Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) καθώς και τα δύο παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τελικά, ο Τζόνι Ντεπ παραδέχεται ότι είναι ευτυχισμένος με τη ζωή του, όπως είναι σήμερα.

"Δεν είναι δύσκολο να είμαι ο εαυτός μου –είναι πολύ εύκολο. Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω που είναι που πρέπει να το χειριστούν ανάλογα", εξηγεί ο Ντεπ προσθέτοντας ότι νιώθει ευλογημένος για όσα βίωσε στη ζωή του.

"Σου δίνονται μεγάλες δυνατότητες για παραξενιές αν θέλεις. Αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα", ολοκληρώνει ο Τζόνι, αλλά σε αυτό το σημείο υπάρχουν ορισμένοι ενδοιασμοί. Δηλώσεις τύπου "Θα ήθελα να με θάψουν σε ένα βαρέλι από ουίσκι" και εμφανίσεις στουπί στο μεθύσι, δεν συνάδουν με τα παραπάνω…

Ζωή Κίττα