Μενιδιάτης ο άγριος: "Μπορώ να βάλω φωτιά στην κουζίνα"

02.01.2012
Ο Χρήστος Μενιδιάτης εκτός από τραγουδιστής είναι και οικογενειάρχης άνθρωπος και νοικοκύρης αλλά έχει τα ελαττωματάκια του

Ο Χρήστος Μενιδιάτης εκτός από τραγουδιστής είναι και οικογενειάρχης άνθρωπος και νοικοκύρης αλλά έχει τα ελαττωματάκια του. Για παράδειγμα: "Όταν δεν μπορώ να βρω την γυναίκα μου, τρελαίνομαι! Εκνευρίζομαι πολύ", λέει για τη σύζυγο του Νάνσυ Μπίσια.

Η Νάνσυ βέβαια όπως δήλωσε στο περιοδικό People, ο Χρήστος έχει θέμα με την τάξη και την αταξία: «Μπορεί να γίνει ακατάστατος. Να ξεχάσει να βάλει τα πράγματα που χρησιμοποίησε ξανά πίσω στη θέση τους, και να πρέπει να το κάνω εγώ αντί για εκείνον», ενώ ο Χρήστος δηλώνει πιο αυτοκαταστροφικός ακόμη: "Το μεγαλύτερό μου ελάττωμα είναι ότι, αν μπω μέσα στην κουζίνα τη βοηθήσω, μπορώ να τα καταστρέψω όλα μέσα σε δυο λεπτά. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν φτιάχνουμε μαζί μελομακάρονα και κουραμπιέδες αφού είμαι ικανός να βάλω φωτιά εντελώς ξαφνικά", λέει ο αοιδός και με αφήνει άφωνη.

Ε όχι χρυσέ μου και φωτιά! Ξέρεις τι είναι για την νοικοκυρά να προσπαθεί να φτιάξει τα μελομακάρονα και να της τα κάψει μαζί με την κουζίνα; Άστο καλύτερα Χρήστο μου κάτω το τηγάνι, μόνο μικρόφωνο σου επιτρέπεται!

Ελένη Αναστασάκη