Μακρυπούλια: "Με γοήτευσε που με διεκδίκησε μάγκικα ο Μιχάλης"

02.01.2012
Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό mou" και τα είπε όλα: για τον γάμο της με τον Μιχάλη

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό mou" και τα είπε όλα: για τον γάμο της με τον Μιχάλη, τα κιλά που έχασε και όλα όσα κράταγε μέσα της τόσο καιρό ενώ δηλώνει πως δεν υπήρξε ποτέ πρόταση γάμου.

Τι είναι αυτό που σε γοήτευσε τόσο πολύ στον Μιχάλη; Που συμβιώσατε τόσο γρήγορα. Τι είδες στον Μιχάλη που ήταν τόσο ξεχωριστό για σένα;» Ρώτησε ο Λιάγκας ξέροντας πως όλοι κρέμονταν από τα χείλη της και περίμεναν πώς και πώς την απάντηση της Ζέτας.

"Αυτό που με γοήτευε αρχικά ήταν ο τρόπος που με διεκδίκησε και με άφησε άφωνη. Εγώ γενικά είμαι μια γυναίκα πολύ ανεξάρτητη και μπορεί να τον φοβίζω τον άντρα, Ε ούτε που κατάλαβα από που μου ήρθε. Με διεκδίκησε πάρα πολύ ωραία, πάρα πολύ έξυπνα, επίμονα και πολύ μάγκικα. Μου άρεσε πολύ αυτό."

Και πότε μείναμε μαζί τα παιδιά στο ίδιο σπίτι; "Στις 2 βδομάδες να ήταν για να μην πω μία" είπε η Ζέτα και ο Λιάγκας κατέληξε: "Ε ήταν κεραυνοβόλο" είπε ο Λιάγκας ενώ η Ζέτα μας ενημέρωσε ότι έμενε πολύ συχνά στον Μιχάλη και ήταν σαν να μένουν μαζί άσχετα που δεν είχε μεταφέρει τα πραγματάκια της.

Η Ζέτα έχασε 13 ολόκληρα κιλά όπως δήλωσε και αποκάλυψε πως μαγειρεύει καθημερινά και της αρέσει να κάνει καινούριες συνταγές και όταν δεν είναι καλά κάνει και 3 και 4 φαγητά ταυτοχρόνως. Πραγματικά είναι κορίτσι για σπίτι το κορίτσι, όσο για το δαχτυλίδι που της έκανε ο Μιχάλης δεν ήταν παρά ένα δώρο 1 χρόνου σχέσης όπως είπε το κορίτσι… Άντε και με το καλό!

Ελένη Αναστασάκη