Ελένη: Τα ζώδια προβλέπουν γάμο & παιδί

29.12.2011
Ξέραμε ότι τα άστρα και τα ζώδια μάς φέρουνε εμπόδια, αλλά όοοχι αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη. Γιατί βλέπεις, στην Ελενίτσα τα άστρα και τα ζώδια της φέρνουνε... γάμο και παιδί. Ναι,

Ξέραμε ότι τα άστρα και τα ζώδια μάς φέρουνε εμπόδια, αλλά όοοχι αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη. Γιατί βλέπεις, στην Ελενίτσα τα άστρα και τα ζώδια της φέρνουνε... γάμο και παιδί. Ναι, ναι όπως το διάβασες. Το 2012 είναι η χρονιά των σκορπιών στον ερωτικό τομέα και σκορπιός (το ξέρει όοοολη η Ελλάδα) είναι Ελένη Μενεγάκη.

Το είπε η Άσυ η Μπήλιου (που ποτέ δεν πέφτει έξω) ότι φέτος είναι η χρονιά ευνοεί τους εκπροσώπους του ζωδίου για γάμο και παιδί. Κι επειδή η Ελένη πιστεύει πολύ στα άστρα και τα ζώδια, αν σκέφτεται να πάει για το τέταρτο, το 2012 είναι η καλύτερη εποχή.

«Το 2012 το ξεζουμίζουμε στα ερωτικά» είπε η Άσυ κοιτώντας πονηρά την Ελένη και ναι το πιάσαμε το υπονοούμενο. «Όσοι Σκορπιοί έχετε μια σχέση που είναι δοκιμασμένη και νιώθετε ότι θέλετε να το πάτε παρακάτω, να το κάνετε» συνέχισε η αστρολόγος. Αλλά προσοχή, ο, τι είναι να κάνουν, θα πρέπει να το κάνουν μέχρι τον Αύγουστο, άντε Σεπτέμβριο. Γιατί από τον Οκτώβριο μπαίνει ο Κρόνος στο ζώδιό τους και τα πράγματα ζορίζονται.

Πάντως, αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που ακούμε ότι τα ζώδια προβλέπουν/παροτρύνουν την Ελένη για... επισημοποιήσεις. Πριν λίγες μέρες, όταν είχε καλεσμένο το Νίκο Μουτσινά, η Μενεγάκη είχε αποκαλύψει αυθόρμητα ότι η Μπήλιου συνέχεια της λέει ότι... βλέπει πρόταση γάμου μέσα στη χρονιά. «Εσύ θα μου κάνεις την πρόταση γάμου, που όλο μου λέει η Ασυ;» είχε αναρωτηθεί η Ελένη.