Ο άγνωστος αρραβώνας της Shaya!

28.12.2011
Θεωρείται ένα από τα φαβορί για τον τελικό του Dancing on ice και πώς να μην είναι η... γαζέλα του show, αν και μερικές φορές μας την χαλάει με τα παράπονο και τις γκρίνιες που έχει από την κριτική επιτροπή.

Θεωρείται ένα από τα φαβορί για τον τελικό του Dancing on ice και πώς να μην είναι η... γαζέλα του show, αν και μερικές φορές μας την χαλάει με τα παράπονο και τις γκρίνιες που έχει από την κριτική επιτροπή. Ο λόγος για την Shaya, η οποία τα τελευταία δύο τρία χρόνια έχει κάνει δυναμικό come back στην καριέρα της (μετά το άδοξο τέλος των Hi-5), ενώ φέτος και με τη συμμετοχή της στο Dancing βλέπει τις μετοχές της να κάνουν... Limit up.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό μάθαμε (αν και η ίδια αποφεύγει να το επιβεβαιώσει επίσημα) ότι εδώ και δύο χρόνια είναι ζευγάρι με τον μάνατζερ της και γιο της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνο Θεοφίλου. Ωστόσο, στο Ciao διαβάσαμε αυτή την εβδομάδα κι άλλο ένα μυστικό της Shaya... Είχε αρραβωνιαστεί πριν χρόνια με τον τραγουδιστή – συνθέτη, Στάθη Ξένο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στα πρώτα βήματα της στον χώρο του τραγουδιού γνώρισε τον Ξένο και ο έρωτας τους ήτο τόσο φλογερός κι έντονος που σύντομα τους οδήγησε στην επισημοποίηση του. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, αλλά τελικά η σχέση τους δεν κράτησε για πολύ και χώρισαν πριν ανέβουν στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο χωρισμός κόστισε πολύ στη νεαρή τραγουδίστρια, η οποία – ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις- το έριξε στην εργασιοθεραπεία κι αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην καριέρα της. Και σε καλό της βγήκε, αφού μετά από προσπάθειες και κόπο, κατάφερε σήμερα να φτάσει μέχρι εδώ.